xMate00 Posted December 28, 2018 Report Posted December 28, 2018 ETS zawiesza się na stałe po pewnym czasie od włączenia. Dzisiaj grę zainstalowałem od nowa, ale nadal jest ten sam problem. Z tego co widze w gamelog to możliwe, że jakieś mody kolidują (które kiedyś instalowałem na single player). Prosze o pomoc Game log: https://pastebin.com/03jDvQNT
sixzi Posted December 28, 2018 Report Posted December 28, 2018 Zawiesza się na multi czy na singiel ?
sixzi Posted December 28, 2018 Report Posted December 28, 2018 39 minutes ago, Mateuusszzek said: Na muliplayer Najlepiej usuń te mody, wyłącz niepotrzebne rzeczy w tle a jak dalej tak będzie zmniejsz grafikę
Dziada Posted December 28, 2018 Report Posted December 28, 2018 W grze jak otworzysz ustawienia na tabie, znajdź Development Logging. Wyłącz to, i zobacz czy pomogło.
xMate00 Posted December 29, 2018 Author Report Posted December 29, 2018 Wyłączyłem Development Logging ale nadal gra się zawiesza
Guest Posted January 1, 2019 Report Posted January 1, 2019 Ewidentnie błąd z gry. Wywal jeszcze raz grę, potem wejdź w dokumenty, otwórz katalog 'Euro Truck Simulator 2', tam plik mods_info.sii za pomocą notatnika i zobacz, czy nie ma żadnych modów. Jeśli są to wyczyść plik, bo nawet jak przeinstalujesz grę to one się pobiorą ponownie, jeśli był instalowane z warsztatu Steam. Najlepiej byłoby żebyś skopiował z tego folderu katalog 'profiles', plik config.cfg i usunął cały katalog 'Euro Truck Simulator 2'. Po tym wszystkim jeszcze raz przeinstaluj grę.
EPS!LON Posted January 4, 2019 Report Posted January 4, 2019 Witaj @Mateuusszzek, Ten temat był nieaktywny przez ponad 3 dni, z tego powodu przenoszę go do Nieaktywnych tematów. Jeżeli nadal potrzebujesz pomocy, utwórz bilet do pomocy technicznej: https://truckersmp.com/support. Życzę miłego wieczoru! //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych tematów
EPS!LON Posted January 6, 2019 Report Posted January 6, 2019 Witaj @Mateuusszzek, Ten temat był nieaktywny przez kolejne 2 dni, dlatego przenoszę go do Nierozwiązanych tematów. Życzę miłego dnia! //Przenoszę do nierozwiązanych tematów.
Recommended Posts