JAGUTKI-Adiś Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Witam mam problem z kierownicą driving force gt. Mam ustawione 900 stopni w programie i w ets nie mam takich ustawień jak w programie,co może być nie tak ? Pomożecie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziada Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Dzień dobry Adis, To jest angielska sekcja forum, więc przesuwam twój wątek do Polskiej sekcji. Gdybyś miał jakiekolwiek inne pytania, to napisz mi wiadomość. //Przenoszę do Off-Topic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Witam @AdisPL Poniżej podsyłam Ci link do mojego poradnika. Mam nadzieję, że pomoże Ci on w rozwiązaniu twojego problemu. Podsyłam również poradnik @X=create dot. DFGT. Pozdrawiam JJay Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGUTKI-Adiś Posted December 23, 2018 Author Share Posted December 23, 2018 1 hour ago, AdisPL said: Witam mam problem z kierownicą siłą napędową gt. Mam ustawione w czasie, co może być nie tak? Pomożecie ?? Nie działa mi na dal jak fajnie ustawione ale poźniej gumi te stopnie nie wiem czy rozumiesz co ja napisałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegrafiti12341 Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Prawdopodobnie w programie Logitech Profiler masz ustawione 900* na profilu podstawowym, a po wejsciu do gry automatyczne przełącza ci się profil na ETS2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wpx_ Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Zaktualizuj proszę sterowniki systemu (nie kierownicy!) do najnowszych. Problem jest powszechnie znany i aktualizacja powinna pomóc. "You seemed like the ,,veteran” that knows everything. Not like a war veteran, just a guy that was long enough to know how it works" Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 @AdisPL Próbowałeś porad zamieszczonych w moim poradniku pod pkt. 3? Jeśli nie to warto, abyś tam zajrzał. Spróbuj również porady PsychicznegoMajstra. Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGUTKI-Adiś Posted December 23, 2018 Author Share Posted December 23, 2018 The Grafi jak to naprawić to co napisałeś Panowie teraz mam 900 stopni na prawej stronie a na lewej mam mnie bo ucieka kierownica Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegrafiti12341 Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Niestety nie pamiętam jak to się naprawiało, bo miałem tę kierownicę dawno temu i po prostu zapomniałem gdzie są dane ustawienia. Spróbuj najpierw zrobić to co koledzy wyżej napisali. Jeśli dalej będziesz miał problem to spróbujemy coś pokombinować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koala [PL] Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 https://imgur.com/a/Ez4TPln Ja mam coś takiego i usuń w ustawieniach klawiszy alternatywnych W S A D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGUTKI-Adiś Posted December 24, 2018 Author Share Posted December 24, 2018 A jak masz w Profilerze ustawione ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koala [PL] Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 https://imgur.com/a/3HgmTIq tak trochę hardcorowo na wybojach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadii. Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Witaj @AdisPL, Chciałbym Cię poinformować, że Twój wątek jest nieaktywny przez miesiąc, więc przenoszę go do Archiwum aby zostały w tej sekcji forum tylko wątki aktywne. Jeśli masz jakieś pytania bądź chcesz abym przywrócił twój wątek w przyszłości, proszę napisz mi wiadomość. // Zamykam i przenoszę do Archiwum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts