User_2515209 Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Witam ! Co mam zrobić jeżeli podłączyłem caravan do tira i dostałem kicka z serwera?? Wchodząc po resecie gry nadal jest to samo Pomóżcie !!!!!
0 TimeTimes Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Hello there, This part of the forum is primarily for posts in the English language. I will be moving this post to the Polish help section, so you can get help in a language you understand. Have a nice day. //moved to Pomoc 1 <--> | English / Dutch | <--> < Need help with anything? > < Someone broke the rules? > < Got banned unfairly? >
0 Miko [PL] Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 A jaki ma sens podpinanie kempingowej przyczepy do ciężarówki? No właśnie - żaden, więc to jest normalne że Cię z serwera wyrzuca. Tak jest zaprogramowany multiplayer
0 BoSsik2 Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Witaj @Mysza26011 CSGO-Skins.com Caravan należy podczepiac pod auto osobowe Scout, ciężarówką z caravanem nie możesz jeździć Kind Regards. BoSsik2 How to appeal a ban | Ban Appeal | How to report a user | Report player Help (support system) | Rules | Complaints/feedback | Apply for staff
0 User_2515209 Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 Teraz to już wiem Ale mam pytanie czy ten ban znika po jakimś czasie ????
0 EPS!LON Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Witaj @Mysza26011 CSGO-Skins.com, To nie jest ban, to jest tylko kick. Dokładniej mówiąc zostałeś wyrzucony z serwera z powodu podłączenia caravanu do ciężarówki. W chwili anulowania przez Ciebie tej przyczepki i uruchomieniu ponownie gry będziesz mógł grać bez jakichkolwiek problemów. Z poważaniem, EPS!LON TruckersMP Support
0 EPS!LON Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Cieszę się, że Twój problem został rozwiązany. Jeżeli w przyszłości będziesz potrzebował pomocy nie wahaj się tutaj napisać. Życzę szerokiej drogi! //Zamykam i przenoszę do rozwiązanych
Question
User_2515209
Witam !
Co mam zrobić jeżeli podłączyłem caravan do tira i dostałem kicka z serwera?? Wchodząc po resecie gry nadal jest to samo
Pomóżcie !!!!!
7 answers to this question
Recommended Posts