Lechu Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Witam. Nie jestem pewny czy to odpowiedni dział i czy mogę podać tu stronę ale chciałbym poinformować innych graczy ETS 2 że DLC Beyond the Baltic Sea można (nie wiem przez jaki jeszcze czas) kupić taniej o -38%! Stronka legitna, nie powinno być z nią problemu. Po kupnie na tej stronie trzeba wejść na email, wejść w link i potwierdzić numer telefonu a wtedy będzie widoczny klucz steam aktywacyjny te DLC. Beyond the Baltic Sea DLC możemy kupić ze zniżką -38% na tej stronie (klik) #edit: -31% ; 54.19zł
Lechu Posted December 19, 2018 Author Posted December 19, 2018 20 hours ago, guti840 said: na g2a idzie kupic za 40 zl Tak ale od zwykłych użytkowników - nie ma 100% pewności czy ktoś nie poda fake kodu lub czy inaczej nie oszuka ale jeśli ktoś chce zaoszczędzić 10zł i nie boi się to dobra opcja
WooQash Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Zaraz się obrońcy SCS'u i Steam'a znajdą, że CD Keys to zło itd. 3
Shadii. Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Witaj @Lechu, Chciałbym Cię poinformować, że Twój wątek jest nieaktywny przez miesiąc, więc przenoszę go do Archiwum aby zostały w tej sekcji forum tylko wątki aktywne. Jeśli masz jakieś pytania bądź chcesz abym przywrócił twój wątek w przyszłości, proszę napisz mi wiadomość. // Zamykam i przenoszę do Archiwum
Recommended Posts