[ETS2.GR] miketsitas3 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 (edited) Γεια. Συγγνώμη για αλλά αγγλικά αλλά είμαι ελλάδα. Όταν έχω φορτώσει το φορτηγό mp και εγκαταστήσω το mod i cant ανοίγω το μεσημεριανό για το ets2 γιατί αυτό λέει ότι δεν έχω την ενημέρωση nesseseri. Έχω την έκδοση του παιχνιδιού 1.32.3.14 και το mod είναι 1.32.3.14 αλλά πες μου ότι έχω 1,30. Τι απ 'αυτό; Σκεφτείτε να εγκαταστήσετε το multiplayer .... Edited November 28, 2018 by CaptainKostaZ Title edited to fit greek sub-forum and removed useless spoilers.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali. Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 This would be more suited for the Greek Discussion therefore I will move it there. //moved to Greek Discussion 1 Kind Regards, Ali. TruckersMP Senior Support Manager TruckersMP Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System remember we were staring up to those peaks on the horizon +x Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrhtikosV8 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Καλημέρα φίλε μου ! Το TruckersMP αυτή την στιγμή τρέχει στην έκδοση 1.32.3.14.s. Για να παίξεις πρέπει το παιχνίδι σου να έχει την 1.32 έκδοση αν κατάλαβα καλά έχεις την 1.30. Βάλε από το steam την επιλογή "Να μην συμμετάσχω σε καμία beta" και δεν θα έχεις θέμα. Αν δεν λυθεί το πρόβλημά σου με αυτόν τον τρόπο δώσε μου λίγα παραπάνω στοιχεία για να μπορέσω να σε βοηθήσω. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ETS2.GR] miketsitas3 Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 Φιλε μου εχω ακριβος αυτην την έκδοση που ζητάει δεν γίνετε τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrhtikosV8 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Μπορείς να μου δώσεις λίγες παραπάνω πληροφορίες για να μπορέσω να σε βοηθήσω γιατί μάλλον το αρχικό ποστ σου ήταν στα αγγλικά και το έκαναν μετάφραση και δεν μπορώ να καταλάβω καλά ποιο ακριβώς είναι το θέμα που έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ETS2.GR] miketsitas3 Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 Εχω την έκδοση 1.32.3.14 στο game και το mod υποστειριζη ακριβος αυτην την έκδοση. οταν πατάω να μου κατευει το lunch με μπλοκάρει και λέει οτι εχω παλιότερη έκδοση την 1.30 ενω εγω εχω την σωστή. Και δεν μπορώ να το κάνω multipayer που θέλω Εχεις κάποιο άλλο λογαριασμό να μλσμ γτ δεν μπορω να σου στείλω μνμ φώτο και θέλω να δεις τι λέω Εχεις messenger? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrhtikosV8 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Μπορείς να προσθέσεις τις φωτογραφίες εδώ πατώντας τον συνδετήρα ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ETS2.GR] miketsitas3 Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 56 minutes ago, KrhthkosV8 said: Ξεπερνάνε το όριο και δεν μπορώ καταλάβατε το πρόβλημα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrhtikosV8 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Αν είναι πολλές οι φωτογραφίες και δεν σε αφήνει να τις ανεβάσεις εδώ λόγο όγκου ανέβασέ τις εδώ https://imgur.com/upload και και στείλε το λινκ. Από την στιγμή που μου λες οτι σου βγάζει μήνυμα για λάθος έκδοση μπορώ να υποθέσω μόνο οτι είσαι σε λάθος έκδοση και ο τρόπος για να την αλλάξεις είναι : Πηγαίνεις στην συλλογή στο Steam. Πατάς πάνω στο παιχνίδι (Euro Truck Simulator 2 ή American truck simulator) Κάνεις δεξί κλικ και μετά πας στις ιδιότητες. Πηγαίνεις δοκιμαστικές εκδόσεις Επιλέγεις την εκδοσή που υποστηρίζει το Multiplayer Στην περίπτωση σου ή βάζεις "Καμία-Να μην συμμετάσχω σε καμία beta" ή "temporary_1_32-1.32.x for inconmpatible mods" Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ETS2.GR] miketsitas3 Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 Το εχω κανει και τα δυο αλλα θα το ξαναπροσπαθεισω και θα σας πω WTeE4EXhttp://WTeE4EX https://imgur.com/a/WTeE4EX Είδατε? https://imgur.com/a/WTeE4EX Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrhtikosV8 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Δοκίμασε να τρέξεις τον TruckersMP σαν διαχειριστείς. Επίσης μήπως παλαιότερα είχε σπασμένο το παιχνίδι ? Αν ναι μπορεί να έχει μείνει κάποιος φάκελος. Αλλά πραγματικά δεν βλέπω κάτι όλα είναι μια χαρά αν δεν τρέξει και σαν διαχειριστείς δοκίμασε να το ξανά εγκαταστήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ETS2.GR] miketsitas3 Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 Ναι το ηχα σπασμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrhtikosV8 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Μάλιστα τότε βεβαιώ σου οτι έχεις σβήσει όλα τα αρχεία από το σπασμένο και ξανά εγκατέστησε το TruckerMP από την αρχή αφού δεν υπάρχει κανένα αρχείο στον υπολογιστή σου, μάλλον κάποιο έχει μείνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ETS2.GR] miketsitas3 Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 Βλεπω εναν φάκελο ο οποιος ειναι αυτος αλλα δεν μπορεί να τν σβειση διοτη λέει οτι χρησημοποιητε https://imgur.com/a/KGmOt68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrhtikosV8 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Αυτός ο φάκελος μάλλον είναι του κανονικού παιχνιδιού. Πρόσεχε μην σβήσεις το αγορασμένο και χρειάζεται να το ξανά κατεβάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ETS2.GR] miketsitas3 Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 Το απεγατεστισ το κανονικό για να το ξανακατεβάσω αλλα δεν γίνετε τπτ δεν διαγράφετε με τίποτα. Εγω το παιχνίδι το εβαλα αρχες οκτοβρη το αγόρασα οχι τον Σεπτέμβρη. Είναι απο το προιγουμςνο συγουρα Ξέρετε πως μπορεί να σβήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrhtikosV8 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Κλείσε το Steam και το παιχνίδι αν τα έχει ανοικτά και μετά δοκίμασε να τον σβήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GR] Loxagos Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 @miketsitas3 μάλλον τρέχει κάποια διεργασία ο υπολογιστής σου με το euro truck γι αυτό σου γράφει πως δε μπορεί να σβηστεί ο φάκελος αυτός..Κάνε ένα restart το pc σου και ξαναδοκίμασε.Αν πάλι δε σβήνει δοκίμασε να κατεβάσεις το revo unistaller και να το διαγράψεις από εκεί. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ETS2.GR] miketsitas3 Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 Τπτ δεν σβήνει Ξαναεγγατεστισα το game και τπτ παλι το ιδιο μνμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ETS2.GR] miketsitas3 Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 Και ενας φιλος μου που το προσπαθεισε σμρ δεν εκα ε τπτ Και εκεινου το ιδιο μνμ του βγάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GR] Loxagos Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Ας τα πάρουμε τα πράματα από την αρχή.. 1) Έχεις αγορασμένο το παιχνίδι? 2) Έχεις βάλει στο steam την επιλογή ''να μην συμμετέχω σε καμία beta''? 3) Έχεις δοκιμάσει να κάνεις μια επαλήθευση τοπικών αρχείων στο steam μήπως κάνεις κάποια αλλαγή άθελα σου? 4) Βρες το φάκελο που έχει τα αρχεία του multiplayer,διέγραψε τον,κάνε σύνδεση στην truckersmp και ξανά κατέβασε το mod 5) Βάλε σωστά το path και δοκίμασε να το ανοίξεις σαν διαχειριστής. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ETS2.GR] miketsitas3 Posted November 27, 2018 Author Share Posted November 27, 2018 Αγορασμένο απο steam Ναι είναι χωρίς beta Το εχω κανει την μια φωρα βρήκε ματι λάθος. Την δεύτερη το διόρθωσε Που είναι αυτος ο φάκελος? Δεν ηχα παίξει ποτέ στο steam είναι? Σωστά τι ενοιης? Το κατεβάζω, και πατάω σε όλα next και το αφήνω να τα βάλει αυτο όπου λέει Μετα fish και μετα μου βγάζει αυτο που εχω πιο πάνω σε φώτο Το 4 δεν το κατάλαβα μου το έξειγης λίγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrhtikosV8 Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Το παιχνίδι έκανε αναβάθμιση πρέπει να πας μια έκδοση πίσω στην 1.32. Για το 4 πάτα δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο του TruckersMP και πάτα την επιλογή "Άνοιγμα θέσεις αρχείου". Θα σε πάει εκεί που είναι το TruckersMP εγκατεστημένο. Πάτα το unins000 για να σβήσεις το TruckrsMP και ξανά κατεβασέτο από την σελίδα και ξανά εγκατεστησέτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ETS2.GR] miketsitas3 Posted November 27, 2018 Author Share Posted November 27, 2018 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια θα το προσπαθεισω και θα σας ενοιμερωσω Η 1.33 δεν είναι beta? Αρα αν βάλω να μην συμμετέχω σε καμία beta θα κάνει δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrhtikosV8 Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Όχι η 1.33 είναι επίσημη έκδοση από εχθές αρά πρέπει να βάλεις την 1.32 αν θες να παίξεις μουλτι μέχρι να γίνει αναβάθμιση το μουλτι για την 1.33. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts