Jump to content

TruckersMP Rules [Romanian] | Regulament TruckersMP (29.11.2020)


InvisibleRaptor

Recommended Posts

OUTDATED

Please refer to this article: https://truckersmp.com/kb/711

 

truckersmp-logo.png
Prin acceptarea acestor reguli, accepți și Termenii Serviciului nostru și Politica de Confidențialitate.

Regulament Oficial

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2020


Cuprins
 


Ultimele schimbări
 

 • 29/11/2020 - S-au actualizat regulile §1.1, §1.4, §2, §2.8, §2.9, §3, §5.1, §5.3 + secțiunea §4 a fost actualizată complet.
 • 30/08/2020 - S-a actualizat politica de confidențialitate
 • 05/08/2020 - S-au actualizat regulile §1.4, §1.5, §2, §2.5, §5.1, §5.7
 • 16/07/2020 - "3.3.1 TruckersFM" a fost adăugat în politica de confidențialitate
 • 08/05/2020 - S-au actualizat regulile §1.1, §1.4, §3, §5.1
 • 19/04/2020 - S-a actualizat regula §5.2.
 • 20/03/2020 - S-au actualizat regulile §2.1 și §5.1.
 • 16/03/2020 - S-au actualizat regulile §1.4, §2.5, §2.6, §2.8, §2.9, §5.1, §5.3, §5.7. Toate regulile despre save editing au fost eliminate și au fost înlocuite cu §3.
 • 08/02/2020 - S-au actualizat regulile §1.4, §2.3, §2.5, §2.7, §2.8, §3.1, §3.4, §3.5, §5.1. S-a îmbinat regula §3.6 cu §3.5, s-a îmbinat regula §3.7 și §3.8 cu §3.4. Regula §3.9 este acum regula §3.7


 


§1 - Regulament general


§1.1 - Cont


Tu ești responsabil pentru conturile tale. În momentul în care regulile sunt încălcate, vom pedepsi contul care le-a încălcat, indiferent de persoana care juca în momentul respectiv. Ești responsabil de echipamentul folosit în timp ce conduci pe serverele TruckersMP. Acesta include, dar nu se limitează la folosirea sigură sau problemele tastaturii, controller-ului, mouse-ului, volanului sau altceva similar.


§1.2 - Ban Evading


Crearea sau utilizarea altui cont pentru a evita un ban temporar sau permanent. Dacă evidența ne arată ca ați încercat să evitați ban-ul curent, staff-ul își rezervă dreptul de a vă da ban din nou fără notificare. Dovada pentru ban evading nu poate fi arătată pentru că ea conține informații confidențiale ale serverului.


§1.3 - Spamarea sau Abuzul


Reprezintă utilizarea neadecvată a oricăror sisteme de raportare sau comunicare furnizate de către serviciile TruckersMP. Acestea pot include, dar nu se limitează la spamat, raptortarea anumitor utilizatori cu aceeași dovadă, folosirea incorectă a sistemului în afară de scopurile propuse. Spamatul pe forum/postări de pe rețelele sociale sau casete de text cu conținut redus sau deloc și/sau conținut inutil care nu adaugă nimic la o conversație, este de asemenea considerat ca abuz. Cu alte cuvine această regulă se poate referi, dar nu se limitează nici la chat-ul din joc, stația CB, spamatul claxonului, forumul nostru, tichete suport, tichete feedback, appeal-uri sau reporturi.


§1.4 - Raportarea utilizatorilor


Orice regulă încălcată dintre următoarele de mai jos poate rezulta într-un ban temporar sau permanent de pe sistemul de report.

 

 • Evidența prezentată nu trebuie să fie mai veche de paisprezece zile.
 • Nu poți raporta jucători cu o evidență care nu a fost înregistrată de tine în joc.
 • Spamarea sistemului nostru de report cu reporturi inutile, reporturi filmate încontinuu cu camera 0 (Cam 0) pentru înregistrare sau orice altceva similar.
 • Evidența  trimisă de voi trebuie să fie valabilă pe toata perioada banului aplicat, plus înca treizeci de zile. Evidența pentru ban-urile permanente trebuie să fie disponibilă pentru totdeauna.
 • Orice evidență trimisă nu trebuie să fie editată/tăiată, retușată sau blurată în așa fel încât să modifice evidența. Cu toate acestea, sunt permise videoclipurile care sunt tăiate la timpul corect.
 • Dovezile pentru reporturi ce depășesc 5 minute în lungime trebuie să aibă timpul atașat în report.
 • Evidențele care conțin insulte sau chiar caractere ofensive în titlu, descriere sau oriunde altundeva nu vor fi acceptate, iar cel care a trimis reportul poate fi banat pentru insultare, depinzând de gradul de severitate.
 • Este obligatoriu să completați toate câmpurile necesare când creați un report.
 • Reporturile pentru motivele menționate sub secțiunea §2 trebuie să aibă dovadă video.
 • Insultarea în chat trebuie raportată cu tot chat-ul deschis.
 • Reporturile cu privire la Ban Evading trebuie să conțină evidență pentru un eventual ban evading, reporturile nu pot fi făcute doar din suspiciune.
 • Solicitarea unui membru staff de a-ți vedea reportul nu este permisă.
 • Dacă un report de pe website a fost respins, nu ai voie să-l creezi din nou. Nemulțumirile privind reportul trebuie să fie adresate către Game Moderation Management prin sistemul de feedback.
 • Raportarea unui membru staff trebuie să fie făcută doar prin sistemul de feedback.
 • Pentru câteva îndrumări de bază despre raportare, vă rog dați un ochi și la acest articol.


§1.5 - Utilizarea nepotrivita a limbajului, comunicarea sau impresionarea de orice tip

 

Reprezinta folosirea insultelor de orice tip pentru a îl reduce la tăcere pe alt utilizator. Acestea pot include, dar nu se limiteaza la comentariile rasiste, discriminările și/sau discutarea/exprimarea(extremă) a situațiilor din punct de vedere politic, situații ilegale sau necorespunzătoare.
 

 • Insultele ușoare către alți utilizatori precum "idiot" și "noob", nu sunt pedepsite, cu toate acestea, daca se abuzeazăî de acestea, ele pot fi.
 • Înjurăturile care nu conțin insulte adresate cuiva se pedepsesc. Puteți primi ban sau kick, totul este însă la discreția staff-ului nostru.
 • Nu este permis un comportament care este considerat a fi amenințător față de orice alt utilizator al serviciilor noastre.


Impresionarea utilizatorilor, membri staff, figuri politice, forțelor de ordine, lideri și a autorităților de orice tip sau pretinderea ca ești cineva care este cu mult mai superior sau pretinderea că ești un membru dintr-un VTC verificat din care nu faci parte. Acest lucru se poate observa prin modul prin care conduceți, vorbiți pe voice chat, de asemenea și prin avatarul dvs., numărul de înmatriculare, plăcuțele interioare, cât și numele și tag-ul din joc. Avatarele, numele de utilizator sau tag-ul trebuie să fie potrivite și nu trebuie să conțină conținut ofensator în nici un fel și nu sunt scutite nici cele care conțin insulte ușoare sau cele care instigă la violență. Numele tău trebuie să conțină doar caractere alfanumerice sau va fi schimbat de către staff. Trimiterea de link-uri către site-uri nesigure.
 

 • De asemenea, alte referințe la droguri sau alte substanțe ilegale, conținut pornografic sau conținut nud cu natura sexuală sau alte fapte ilicite contează. Acest lucru se aplică oricărui link postat, avatare și semnături, imagini încărcate sau conținut scris.
   

Nu este permisă distribuirea detaliilor personale ale altor utilizatori, incluzând link-uri către conturile social media.

În funcție de situație, aceste acțiuni se pot aplica și altor servicii pe care le folosim să ne prezentăm ca TruckersMP.


§1.6 - Lege si piraterie

 

 • Nu este permisă încălcarea legilor internaționale sau naționale care se pot aplica pe TruckersMP.
 • Nu aveți permisiunea de a distribui, încărca sau permite în caz contrar pirateria software folosind platformele noastre.


 §1.7 - Backseat moderation


Reprezintă rolul staff-ului nostru care se ocupa cu moderarea, să caute și să identifice abateri pe toate platformele noastre, în timp ce se ocupa de comunitatea TruckersMP.  Nu luați asta în mâinile dvs. Dacă observați pe cineva care încalcă regulile, vă rugăm să raportați mesajul, topic-ul sau utilizatorul pe sistemul potrivit.


§1.8 - Îndemnare


Nu este permis să folosești platformele noastre pentru furnizarea conținutului care încurajează, asistă sau permite membrilor să încalce regulamentul TruckersMP.


§1.9 - Ambiguitate


Dacă, pentru orice motiv, există termeni neclari în regulament, sau termeni  ce pot fi "deschiși pentru interpretare", penalizările pot fi emise conform interpretării și acceptate de către Management-ul TruckersMP.
Orice formă de ambiguitate cade pe partea TruckersMP-ului, și a jucatorilor. Dacă o ambiguitate este raportată către noi, vom încerca să eliminam ambiguitatea. Lacunele sunt tratate în același sens,  abuzarea cu ajutorul lacunelor va fi pedepsită în același mod ca și  regula de care abuzați - trebuie să raportați lacunele, nu să le folosiți pentru a abuza.

 


§2 - Regulament joc


Regulile marcate cu un Asterisk (*) nu se aplică pe serverele Arcade cu "Arc" sau "Arcade" în titlul lor.  Regulile și semnele de circulație trebuie să fie respectate. Asta înseamnă că regulile de circulație europene trebuie să fie respectate în ETS2 și regulile de circulație americane trebuie să fie respectate în ATS. Eșuarea în respectarea regulilor și semnelor respective de circulație ar putea rezulta într-o pedeapsă. Semafoarele și semnele de stop pot fi ignorate dacă nu există alți jucători exact în acea zona. De asemenea, depășirea este permisă în zone unde nu există jucători ce pot fi puși în pericol de accident. Depășirea limitei de viteză, în ciuda faptului că este permisă, nu este recomandată. Depășirea limitei poate cauza accidente și poate fi factor într-o decizie unde trebuie aplicată o pedeapsă. Dacă ai prioritate sau alt jucător greșește, trebuie să faci eforturi pentru a evita coliziunile. Momirea altor jucători în accidente nu va fi tolerată și este pedepsibilă. Dacă ai prioritate sau alt jucător greșește, trebuie să faci eforturi pentru a evita coliziunile. Momirea altor jucători în accidente nu va fi tolerată și este pedepsibilă.


§2.1 - Hacking/Bug/Abuz  - BAN PERMANENT

Folosirea oricărui tip de unealtă ce schimbă gameplay-ul, incluzând, dar care nu se limitează la folosirea consolei în joc sau folosirea cheat engine-ului pentru a trece de limita de viteză, pentru a folosi jump hack-ul, no collision hack-ul sau orice altceva similar. Evitarea kick-ului automat integrat în sistemul jocului folosind save editing. Folosirea incorectă a caracteristicilor jocului precum folosirea ghost mode-ului în timp ce te conectezi pe server, pentru a cauza damage altora este de asemenea inclusă aici.


§2.2 - Ramming*


Cauzarea unui accident cu alt jucător intenționat sau datorită neglijenței. Încercarea de a face un accident virând spre vehiculele lor.


§2.3 - Blocking*


Restricționarea drumului pe care călătorește un jucător, blocarea intrării pe autostrăzi sau alte puncte de intrare sau altceva similar. Eșecul folosirii butoanelor care vă duc la service (F7+Enter) atunci când este nevoie poate rezulta într-o pedeapsă.


§2.4 -  Conducerea într-un mod incorect / Depășire nepotrivită*


Conducerea pe partea greșită a drumului. Depășirea altui jucător într-o zonă cu un grad de FPS-uri reduse și/sau în zone cu o densitate mare a traficului, deoarece depășirea poate rezulta un accident sau altceva similar. De asemenea, se include și depășirea unde drumul prezintă doar o bandă, iar direcția drumului se îndreaptă către o zonă cu trafic excesiv, precum aglomerația. Sunt considerate zone aglomerate, cele cu peste 25 de jucători.

§2.5 - Reckless driving


Conducerea într-un mod care este considerat a fi nesigur și care pune alți jucători în pericol. Sunt incluse, dar nu se limitează la: condusul cu spatele, ignorarea semnelor de circulație sau a marcajelor, depășirea limitei de viteză, cursele ilegale cu alți jucători ((cu excepția circuitelor de curse din Tucson, Phoenix, și Södertälje (ProMods)). Condusul în afara limitelor hărții sau în alte zone ce nu sunt acoperite de hartă/GPS. Drumurile secrete ce sunt în mod intenționat parte din harta jocului nu sunt incluse. Poți folosi aceste drumuri. Aveți voie să conduceți pe drumurile deblocate de pe harta ProMods. Folosirea lag-ului de la desync sau folosirea salvărilor rapide pentru a cauza damage vehiculelor altor utilizatori nu este permisă. La fel și folosirea ghost mode-ului pentru a putea merge prin aglomerație.

 

§2.6 - Conducerea necorespunzătoare a unui convoi/Abuz de mașină*


Piloții unui convoi nu au permisiunea de a încetini, bloca sau controla traficul, acționând astfel ca moderatorii și abuzând de paintjob-ul "Pilot". Nu aveți permisiunea de a trimite un convoi în mod intenționat în zonele populate. Această mențiune poate include(dar nu se limiteaza la), orașele Calais, Duisburg, drumul Calais-Duisburg sau zonele înconjurătoare.


§2.7 - Servere dedicate evenimentelor


Toate regulile se aplica oricarui server dedicat unui eveniment, daca nu, se vor rescrie regulile temporare corespunzatoare evenimentului.
Cerintele pentru un server dedicat pot fi gasite aici.
Regulile temporare pentru evenimente pot fi gasite aici.


§2.8 - Cum sunt primite ban-urile

 

 • Primele 3 ban-uri țin de discreția Game Moderator-ului.
 • Al 4-lea ban este de treizeci de zile.
 • Al 5-lea ban este permanent.

 

Orice ban-uri mai vechi de 12 luni din momentul introducerii unui nou ban sunt ignorate. Această perioada de 12 luni este perioada in care un ban se raceste. Extensiile ban-urilor sunt bazate pe ban-urile active (mai putin de 12 luni vechime) din momentul in care primiti noul ban, si nu va fi eliminat daca un ban depășește perioada de 12 luni în timp ce ban-ul este activ. Daca aveti minim doua ban-uri in istoric, Game Moderatorii pot să vă extindă ban-ul următor la permanent, indiferent de numărul de ban-uri pe care l-ați avut în ultimul an. Ban-urile prelungite din cauza faptului că sunt al 4-lea sau al 5-lea, nu pot fi eliminate, și sunt strict de treizeci de zile și permanente.

 

§2.9 - Ban-urile primite de Game Moderation Management

Dacă Game Moderation Management-ul crede că un jucător a intrat pe TruckersMP pentru un motiv solid de a încălca regulile, regula "§2.8 - Cum sunt primite ban-urile" poate fi ignorată, iar lungimea ban-ului va depinde de Game Moderation Management. Se pot acorda pedepse suplimentare în urma încercărilor de a primi drepturile de autor pentru dovada ban-ului sau altceva similar. În concordanță cu Termenii Serviciului, staff-ul are permisiunea de a refolosi evidența trimisă în reporturile noastre. În anumite cazuri, Game Moderation Management-ul își rezervă dreptul de a păstra  evidența ban-ului privată la momentul examinării jucătorului banat.
 

 


 

§3 - Save editing

 

 

 

Save editing-ul care cauzează lag foarte mare sau crash nu este permis. Lag-ul foarte mare nu va proveni de la părțile duplicate doar dacă numărul lor nu este excesiv. Dacă reușești să creezi o remorcă foarte lungă, dar nu o poți controla într-un mod sigur, îți asumi responsabilitatea pentru un posibil ban pentru reckless driving/blocking și ți se va recomanda să elimini mod-ul respectiv. Dacă Game Moderation Management-ul crede că modificația ta nu se potrivește serverelor noastre sau are un impact negativ asupra jucătorilor, îți asumi că poți fi banat până când modificația respectivă este eliminată.

 

 


§4 - Regulament forum


Forumul nostru prezintă un sistem diferit de sancțiuni și avertizări care poate fi găsit aici.


§4.1 - Profilele de pe Forum


Semnături - Sunt permise mai multe imagini, atât timp cât mărimea de încărcare nu depășește 150kb și înălțimea totala nu depășește 150 de pixeli.


§4.2 - Topicuri, postări, actualizări de stare și mesajele private de pe Forum


Titlurile trebuie să fie descriptive conform conținutului topicului respectiv. Postarea de replici irelevante sub un topic, sau replici în alte limbi cu excepția celei din subforum-ul respectiv vor fi șterse, dacă nu se specifică altfel. Topicurile pot fi împinse pentru a fi primele în listă printr-un nou comentariu o dată la 3 zile. Nu aveți voie să efectuați această acțiune într-un mod nefolositor, doar dacă postarea dumneavoastră adaugă conținut relevant subiectului respectiv. Discutarea pedepselor, reporturilor, tichetelor, appeal-urilor, aplicațiilor este interzisă, incluzând de asemenea și plângerile privind staff-ul. Schimbarea sau vânzarea a oricăror tip de bunuri, fizice sau digitale este interzisă. Giveaway-urile și key-urile nefolosite pentru jocuri sunt permise pentru distribuire. Link-urile către strângerile de fonduri sunt interzise, dacă nu sunt aprobate de către management. Sunt incluse, dar nu se limitează la link-uri către fonduri personale, voturi externe, munca din viața reală sau scopuri caritabile. Imaginile/GIF-urile intermitente nu sunt permise. Acest tip de conținut poate avea un impact negativ celor care suferă de epilepsie fotosensibilă, care sunt vulnerabili la lumini puternice sau constrastate și întunecate.

 


§4.3 - Utilizarea/Scopul categoriei


O descriere a scopului impus pentru folosirea categoriei poate fi găsită în descrierea categoriei, și poate include reguli specifice sau cerințe. Aceste informații vor fi scrise fie în descrierea categoriei, deasupra conținului categoriei respective sau într-un topic fixat în acea categorie. Sub categoriile conțin aceleași reguli și cerințe asemenea categoriei principale din care fac parte, doar dacă nu sunt specificate altele. Dacă o categorie depinde de un format specific, folosirea acestuia este obligatorie, doar dacă nu este precizată în alt fel. Formatele sunt date la fel ca regulile specifice din categorie.

 

§4.4 - Traducerea continutului in alte limbi

 

Conținutul publicat de către TruckersMP poate fi tradus doar de către Translation Team. Încă aveți voie să traduceți conținut folositor pentru comunitate în altă limbă, atâta timp cât topicurile traduse își păstrează calitalea chiar și după traducere. În plus, staff-ul își rezervă dreptul de a șterge/ascunde anumite topicuri, a căror traduceri este de o calitate slabă sau au fost traduce cu un program online de traducere.

 

 


§5 - Avertismente & Informații§5.1 - Kick automat de la server

 

 • Ping - Dacă ping-ul dvs. depășește 600ms pe server, veți fi deconectat de către server pentru a evita problemele de desincronizare cu alți jucători. Acest ping este luat ca o medie.
 • Away from keyboard (Plecat de la tastatura) - Ești inactiv mai mult de 10 minute.
 • Car with trailer (Mașină cu remorcă) - Atașarea unei remorci la mașină (rulota nu este inclusă).
 • Truck with caravan (Camion cu rulotă) - Atașarea rulotei la camion.
 • Headlights (Faruri) - Farurile trebuie să fie aprinse mereu între orele 17:00 (5 PM) - 07:00 (7 AM)
 • Unsupported accessories (Accesorii nesuportate) - Folosirea accesorilor de poliție sau ale altor obiecte nesuportate (remorcile de la DLC-ul Special Cargo pentru ETS2 și ATS)
 • Local Mods (Mod-uri Locale) - Folosirea obiectelor locale precum sunetele sau alte accesorii modate care folosesc directorul /home (addon hookup-urile nu sunt incluse)
 • Excessive amount of accessories(Număr excexiv de accesorii) - Folosirea unui număr exagerat de obiecte editate
  • Numărul maxim de accesorii pentru un camion: 100
  • Numărul maxim de accesorii per remorcă/trailer: 50
  • Numărul maxim de legături per un accesoriu: 25
 • Too many trailers (Prea multe remorci) - Folosirea unei combinatii modificate de remorci cu un numar mai mare de 3 remorci pentru ETS2 sau 5 remorci pentru ATS va face ca server-ul să vă dea kick, indiferent de locația de pe harta.
 • Negative cargo mass - Folosirea unei remorci cu o greutate mai mică de 0.
 • Mixing vehicle items (Combinarea obiectelor vehiculului) - Folosirea obiectelor atașabile doar unei mașini pe un camion, obiecte ale unui camion pe o remorcă sau obiecte ale unei mașini pe o remorcă, și invers pentru fiecare caz.


§5.2 - Staff și TruckersMP


Staff-ul își rezervă dreptul de a da kick sau de a bana jucătorii de pe serverele TruckersMP în orice situație necesară. Project Management-ul își rezervă dreptul de a scuti anumiți indivizi de la reguli sub anumite circumstanțe speciale. Vă solicităm să creați un ban appeal, în loc sa îi trimiteți un mesaj privat unui membru staff. Serverele, modul și gradele staff sunt oferite gratuit pentru toata lumea și în  acest sens, toată lumea este un oaspete pe servere și este un privilegiu care poate fi înlăturat oricând. Nici o persecuție sau ofensare fața de alți utilizatori sau membri staff nu va fi permisă. Ne rezervăm dreptul de a vă elimina dreptul de a accesa serverele în orice moment, la discreția noastră. Rețineți că, creatorii mod-ului TruckersMP nu sunt legați de SCS sub nicio forma. Staff-ul TruckersMP poate fi scutit de aceste reguli dacă sunt necesare pentru împlinirea sarcinilor sale.


§5.3 - Crearea unui appeal și depunerea unei plângeri


Daca ești banat, aveti dreptul de a face o cerere de scoatere a ban-ului la  https://truckersmp.com/appeals. Dacă sunteți de părere că ban appeal-ul nu a fost tratat corect sau doriți să depuneți o plângere împotriva unui membru staff, utilizați sistemul nostru de feedback. Înainte de a ne contacta printr-un feedback, ban appeal-ul tău trebuie să fie Acceptat, Modificat sau Respins. Acest feedback este ultima dvs. opțiune. Decizia luata de un rank staff mai înalt va fi cea finala și nu puteți contacta pe altcineva în alt mod. Orice abuz de folosire al sistemului de feedback poate rezulta într-un ban de la folosirea acestuia. Evidența pentru ban trebuie să fie valabila pe toată perioada ban-ului plus înca treizeci de zile. Nu este posibil să contactați nici un membru din staff-ul TruckersMP, cu privire la ban-urile care au expirat cu paisprezece zile în urmă.


§5.4 - Bunurile TruckersMP și  logo-ul


Bunurile noastre, inclusiv logo-ul, sunt protejate prin drepturi de autor. Vă este permis să utilizați logo-ul nostru, dar citiți mai întâi instrucțiunile de folosire ale acestuia.


§5.5 - Modificarea acestor reguli


Echipa TruckersMP poate schimba regulile în orice moment. Dacă una dintre aceste reguli nu se mai aplică, celelalte o vor face. Prin folosirea mod-ului nostru, sunteți de acord cu toate aceste reguli. Nu aveți nicio scuza ca nu ați știut despre ele.


§5.6 - Termenii Serviciului & Politica de Confidențialitate


Prin acceptarea acestor reguli, acceptați de asemenea și termenii serviciului  și politica de confidențialitate.


§5.7 - Seturi de reguli suplimentare


Regulament discord

Contributors:

@InvisibleRaptor

@vladdis611
 

Link to comment
Share on other sites

 • InvisibleRaptor changed the title to TruckersMP Rules [Romanian] | Regulament TruckersMP (29.11.2020)
 • Skorpion_TMP locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.