Tankudoraiba Posted October 24, 2018 Report Posted October 24, 2018 Bo jesteś kretynem. Spokojnie nie mówię o was, a o sobie. Trzeba być mistrzem w swojej dziedzinie aby wywalać ciężarówki na prostej drodze. Ludzie chcą z tobą jeździć, a ty nie potrafisz przejechać 300 km bez wypadku. Blokujesz się na barierkach, chodnikach, rowach. I co masz zrobić? Opcje masz dwie. "Wybacz ale musisz jechać sam" lub "Weźmy coś innego bo muszę anulować zlecenie, znowu się wywaliłem" a wy po przejechaniu 2000 km jesteście 300 km od celu . Więc nie polecam ze mną jeździć no chyba, że dla beki. Tutaj macie trochę moich screenów z moich wyczynów, pochwalcie się swoimi.
Miko [PL] Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Cytując sławną kampanię "10 mniej. Zwolnij" A na poważnie, myślę, że jazda przepisowa zniweluje takie wypadki do minimum
Lil_Violent Posted November 3, 2018 Report Posted November 3, 2018 Jeżdżąc 90-100 km/h ryzyko wypadku spadnie niemalże do zera. Polecam
JJay Posted November 3, 2018 Report Posted November 3, 2018 Jeśli chodzi o własne naczepy zawsze możesz użyć komendy na stabilność naczepy g_triler stability [0-6]. Ja nie narzekam, wypadku w sumie nie miałem bardzo dawno Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
ASUS12311 Posted November 4, 2018 Report Posted November 4, 2018 A wiadomo kiedy będzie normalna stabilność naczep jaka była bo nie da się jeździć nawet 60 km/h bo się wywalisz na plecy ?
Lil_Violent Posted November 4, 2018 Report Posted November 4, 2018 1 hour ago, ASUS12311 said: A wiadomo kiedy będzie normalna stabilność naczep jaka była bo nie da się jeździć nawet 60 km/h bo się wywalisz na plecy ? Chyba już jest. Są o wiele stabilniejsze jak wcześniej.
ASUS12311 Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 1 hour ago, Lil_Violent said: Chyba już jest. Są o wiele stabilniejsze jak wcześniej. Nie mam zamiaru póki co testować tego zwłaszcza że te aktualizacje 1 mb sa i nie wiadomo co oni dają a tracić czasu mi się nie chce na branie tego, testowaniu,odrzucaniu i podpinaniu swojej naczepy Jak by to było tak jak przed aktualizacją to by było git ale pewnie i nied adzą tak bo realizm xD
Miko [PL] Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 On 11/5/2018 at 12:26 AM, Lil_Violent said: Chyba już jest. Są o wiele stabilniejsze jak wcześniej. Stabilość się zbytnio nie zmieniła, tylko bardziej zależy od ładunku jaki przewozimy. Na pusto jeździ się jak przed aktualizacją. Ładując do 15 ton też większej różnicy względem 1.31 nie ma. Dopiero przy ciężkich i dużych gabarytowo ładunkach widać różnice
xBielik Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 Powiem Ci, ze ja jadąc 50km/h potrafię się wywalić. Własne naczepy są strasznie niestabilne 1
ASUS12311 Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 Jeśli ja z własną naczepą pustą nie wywalam przy 150km/h to jakim cudem ty możesz przy 50 xD? w dodatku gram na klawie
Shadii. Posted December 5, 2018 Report Posted December 5, 2018 Wątek nieaktywny przez miesiąc, więc przenoszę go do Archiwum aby zostały w tej sekcji forum tylko wątki aktywne. Jeśli masz jakieś pytania bądź chcesz abym przywrócił twój wątek w przyszłości, proszę napisz mi wiadomość. // Zamykam i przenoszę do Archiwum
Recommended Posts