twitch.tv/ByteNiixx Posted October 24, 2018 Report Posted October 24, 2018 TÜRKİYE'NİN LİDER TRUCKSBOOK SANAL LOJİSTİK EKİBİ SOLOTÜRKTEAM Ekibimiz 30 Aralık 2017 tarihinde kurulmuştur. Kurulduğu günden beri TrucksBook (Seyir Defteri) üzerine yoğunlaşmış ve Türk bayrağını tüm dünyada sanal lojistik ekipleri arasında en üst sıraya taşıma hedefi ile gaza basmıştır. Kurucularımız CENK GÜNDÜZ ve FATİH BAŞPINAR önderliğinde yola çıkan SoloTürkTeam hedefine emin adımlarla ilerlemektedir. Şuanda henüz 1 yılını bile tamamlamamış olan şirketimiz, 9 milyondan fazla KM yaparak en yakın rakibine 6 milyondan fazla KM farkı ile liderliğini sürdürmektedir. Herhangi bir ekibin veya topluluğun KARA LİSTESİNDE bulunmamak TruckersMP kuralları çerçevesinde araç kullanmak Saygı ve sevgi kuralları içerisinde davranmak ve karakter sahibi olmak Tüm harita paketlerine ve Turkish Paint Job DLC paketine sahip olmak 20 yaş ve üzerinde olmak www.soloturkteam.com üzerinden başvuruda bulunmak Başvuru metnini okumak ve onaylamak 3 www.soloturkteam.com twitch.tv/sayinkamyon
SkortiL [TR] Posted October 24, 2018 Report Posted October 24, 2018 Ülke bayrağımızı Trucksbook'ta çok güzel bir şekilde dalgalandırdığınız için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. 1 Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
Kutay 30 Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 On 24.10.2018 at 16:22, SkortiL [TR] said: Ülke bayrağımızı Trucksbook'ta çok güzel bir şekilde dalgalandırdığınız için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Teşekkürler dostum. Sizlerinde katkısı ve desteği bu işte mevcut. Sizlere de ayrı ayrı teşekkür ederim. 1
twitch.tv/ByteNiixx Posted October 27, 2018 Author Report Posted October 27, 2018 1 www.soloturkteam.com twitch.tv/sayinkamyon
-Tomukas- Posted December 19, 2018 Report Posted December 19, 2018 Selamlar, Şirketiniz hakkında oluşturmuş olduğunuz konunuz, bir(1) ayı aşkın süredir inaktif/pasif durumda olduğu için Arşiv'e taşıyorum. Eğer herhangi bir isteğiniz olursa tekrar açılması için, lütfen bana mesaj atmaktan çekinmeyin lütfen :=) Şirketinize başarılar dileriz TruckersMP ailesi olarak :=) // Kilitlendi ve Şirketler Arşiv bölümüne taşındı.
Recommended Posts