Guest Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Merhaba, ben oyuna girdiğim zaman tırlar geç yükleniyor ve kasma oluyor bunun sebebi wifiden kaynaklımıdır acaba ??
2 weezy Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Yardim/Destek bölümüne taşindi. 2 ღ ɢᴇʀᴍᴀɴ ᴇɴɢɪɴᴇᴇʀɪɴɢ ღ
0 Janisane Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Merhabalar ; Bunun sebebi ekran kartı malesef internette olabiliyor. Ama ekran kartınada bağlı. Sisteme dağa doğrusu
0 Guest Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Merhaba Değerli Forum Üyesi, Bu Konu Üzerinde Hiç Üzülmene Gerek Yok,Nerdeyse Herkesde Böyle. Bendede Oluyor Ama Oyunu Oynamama Zarar Vermiyor. Pc Sisteminle Ve İnternet'in İle Alakası Olabilir,
0 HamitCanKilic Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 @samsunLue Bilgisayarınızın özelliklerini yazabilir misiniz?
0 Altuntaş Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Selam knk, Bu sorunun bir sürü nedeni olabilir ama başlıca sebepleri ekran kartının kötü olması , veya internetinin yavaş olması olabilir. Eğer ikisine de güveniyorsan şu adımları uygula -TAB'a bas - Sol altdaki butondan ayarları aç, - General'e gel, - Biraz aşağı kaydır, - Smooting Distinince ayarını sona getir. Bu sorununu çözücektir sanırım.
0 [G.Aanatolia] ~Leonardo ~ Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Merhaba; 》İmternetinize reset atin (pingden dolayı olabilir.) 》ekran kartı başta olmak üzere tüm drivirlari güncellemeyi denedin. 》 Aynı şekilde WINDOWS'uda 》Oyun ayarlarından grafikleri en düşüğe getirin. 》 Veya sunuculardansa bi sıkıntı olabilir.
0 Silent Death_53 Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Merhaba İnternetinden kaynaklı olabilir. Bilgisiyarinin sistemi düşük olabilir. Belki sunucuda kuyruk olduğu zaman hafif bir kasma veya bilgisayarinin oyundaki map'i geç yüklemesi nedeniyle olabilir ki buda sistemine bağlıdır. Don't try to be different. just be good. To be good is different enough. Saygılarımla - Best regards -Silent Death_53 - Silent Death_53 TruckersMP
0 Guest Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Merhaba @samsunLue, Bu sorun, düşük sisteme sahip oyuncular için genel bir sorundur. Ara ara bende de olup genellikle aracınızı Duisburg çıkışında ya da Calais çıkışında bir yerlere park edip oyundan çıktığınızda, daha sonra da oyuna tekrar girdiğiniz zaman katılımcıların sırasını bekledikten sonra 'Connection established!' uyarısı üzerine bir anda etrafta görüntü ve ses kalabalığının ekran kartına bir anda yük bindirmesinden dolayı kasmalar oluşabiliyor. Yani bu durumda bu sorun, yalnızca "ekran kartından" dolayıdır. Saygılarımla, Oztas TV
0 Guest Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Merhaba Eğer Windows 10 İşletim Sistemi Kullanıyorsanız Windows Defender Ayarlarından Denetimli Klasör Erişimi Seçeneğinin Tik İşaretini Kaldırın. 1- Ekran Kartınızı Ve Tüm Driverlarınızı Güncelleyin. 2- Çalıştır Seçeneğinden Temp , %Temp% , Recent Klasörlerinin İçini Temizleyin. 3- TruckersMP Tab Ayarlarından Development Logging Seçeneğinin Tik İşaretini Kaldırın. Eğer Sorun Hala Çözülmezse Aşağıda Verdiğim Kılavuzu İnceleyin. Eğer Sorun Yine Çözülmezse Support Ticket Gönderin. TruckersMP Support ► http://support.truckersmp.com Support Ticket Göndermeyi Bilmiyorsan Bu Konu Sana Yardımcı Olacaktır. Umarım Sorunun Çözülür. Saygılarımla Uzman Oyuncu
0 EULas Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Merhaba, Verilen birçok cevap doğrultusunda, sorununuzu çözdü mü ? Cevabınızı bekliyorum! Saygılarımla, XFMaster9666, TruckersMP Destek Ekibi Languages/Diller: (primary) / Useful Links/Önemli Bağlantılar: TruckersMP Rules/Kuralları | Recrutiment/İşe alım | Knowledge-base/Bilgi bankası
0 Nocetra Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Merhabalar Ram ve ya ekran kartınla ilgili sorunlar ola bilir ( donanımsal) ve ya internetle bağlı sorunlar ola bilir 2
0 Guest Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 6 hours ago, HamitCanKilic said: cevaplar için çok teşekkürler evet benim ram'im biraz kötü yani eski ramlerden diyebilirim ve oyunda kasma oluyor wifi de problem yok bence dediğiniz gibi sistemsel sorundan kaynaklı olabilir
0 EULas Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Problem çözüldü. Yardımlarınız için çok teşekkür ederiz //Kilitlendi ve Çözülmüş Konulara taşındı. Languages/Diller: (primary) / Useful Links/Önemli Bağlantılar: TruckersMP Rules/Kuralları | Recrutiment/İşe alım | Knowledge-base/Bilgi bankası
Question
Guest
Merhaba, ben oyuna girdiğim zaman tırlar geç yükleniyor ve kasma oluyor bunun sebebi wifiden kaynaklımıdır acaba ??
13 answers to this question
Recommended Posts