TheRedfoo Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Szukam kierownicy do ets2 o 900 stopniach skretu. Moj budzet to 200-400 zl. Nie potrzebuje jakies zaawansowanej bo w etsa gram sporadycznie dla przyjemnosci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kap. Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 /Przenoszę do off topic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User #008 Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 W takiej cenie tylko LDFGT. Sam mam i polecam, aczkolwiek jest dość głośnia i to mnie wkurza, słychać ją jak masz ustawione wibracje silnika albo przy FFB terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroMusic! Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Jak wyżej Logitech Driving Force GT za ok. 300zł - lepszej chyba nie znajdziesz <-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest karnet Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Sam kiedyś używałem wcześniej wspomnianego Logitecha i mogę gorąco polecić.Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRedFog12 Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Budżet dosyć mały, więc jak chcesz sobie kupić jakąś kierownice do ETS2 itp to ja bym np dozbierał te 4/5 stówek i kupił używaną Logitech G27. Dużo więcej frajdy z jazdy bo masz od razu skrzynie manualną, a Force GT właśnie jej nie ma, ale jeżeli tylko 900st. Ci wystarczy i nie potrzebujesz manualnej skrzyni to jak najbardziej polecam Logitech Force GT jak koledzy wyżej. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniuś Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Posiadam kierownicę LDFGT i bardzo ją polecam. W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil_Violent Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Logitech Driving Force GT w tej cenie będzie dobra. Spełnia twoje wymogi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert [truckmania] Posted September 20, 2018 Share Posted September 20, 2018 Polecę ci Logitech Driving Force GT super kierownica na sam początek, za tą cenę spokojnie se ją kupisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucek. Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 wiem ze przekracza twoj budzet ale lepiej poczekac i dolozyc i kupic Logitech G27 - jest lepiej wykonana , pedaly nie sa z plastikonu jak w dfgt ktore potrafia sie ulamac , no i G27 jest cichutka a jak zakrecisz kierownica dfgt to bedziesz slyszec mialczace koty , no i co najlepse to dostajesz do g27 manualna skrzynie , mysle ze jak dobrze poszukasz to trafisz i za 600zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko [PL] Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 53 minutes ago, [ P & S ] [email protected]_PL said: wiem ze przekracza twoj budzet ale lepiej poczekac i dolozyc i kupic Logitech G27 - jest lepiej wykonana , pedaly nie sa z plastikonu jak w dfgt ktore potrafia sie ulamac , no i G27 jest cichutka a jak zakrecisz kierownica dfgt to bedziesz slyszec mialczace koty , no i co najlepse to dostajesz do g27 manualna skrzynie , mysle ze jak dobrze poszukasz to trafisz i za 600zl Wątpie że w najbliższym czasie G27 tak bardzo stanieją. Jest to chodliwy towar, i od dłuższego czasu nie produkowany. DFGT Tak samo, ale z powodu, że jest o klase niżej od G27, jest dużo tańsza. Nawiasem, DFGT jest wykonana solidnie, więc tam nie ma się co połamać, chodzi głośno - to fakt, ale można przywyknąć. Ja po 5 latach korzystania z DFGT byłem bardzo zadowolony. Zostaje jeszcze G25, ale tych jest już bardzo mało na rynku Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW-R] Wiktoros Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Polecam kupić Logitech Driving Force GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegrafiti12341 Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 W tym zakresie to najlepsza będzie Logitech Driving Force GT, ale polecam poczekać jeszcze z miesiąc czy dwa i kupić coś lepszego np. g27, g29. O ile na DFGT grało mi się super przyjemnie, mimo hałasu jaki wytwarzała i sekwencyjnej skrzyni biegów, tak po przejściu na g29 jest 100x lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest 001 Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Zawsze polecę Logitech Driving Force GT chociaż jest głośna i czasami doprowadza to do szewskiej pasji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Witam, Ja chciałbym polecić ci Logitech Driving Force GT. Posiadam ją już od dłuższego czasu i jestem z niej bardzo zadowolony. Chciałbym również zgodzić się z wypowiedzą kolegi powyżej, kierownica jest głośna i może to denerwować szczególnie w nocy. Kierownica nie odstaje w dużym stopniu od kierownic powyższej firmy takich jak: L G29 czy G920. Można ją dostosować do wielu innych gier, nie tylko do gier symulacyjnych. Osobiście narzekać na działanie nie narzekam. Pozdrawiam JJay Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziada Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Wątek nieaktywny przez ponad miesiąc. //Przenoszę do Archiwum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts