Senden Vazgeçmem Posted August 17, 2018 Report Posted August 17, 2018 oyundaki son scania tırının koltuk ayarını yapamıyorum bir türlü güzel görüntü veren ayarı bilen varsa gösterebilirmi ayarlarını?
0 AmiriM#4530 Posted August 17, 2018 Report Posted August 17, 2018 Merhaba; Bu durumda kendi zevkinize kalmış bir durumdur.Ayarları kurcalayarak kendinize uygun bir ayar seçmelisiniz. Ayrıca burada koltuk ayarında bulunansınırı kaldırmayla ilgili mod ve bilgi edinebilirsin. 1
0 AhmetGLC Posted August 19, 2018 Report Posted August 19, 2018 Koltuğu en arkaya alıp FOV ayarını 55-60 arasına getirirsen gerçeğe yakın görüntü elde edebilirsin .
0 Silent Death_53 Posted August 20, 2018 Report Posted August 20, 2018 Ayarlar sana kalmıştır ben yakın oynamayı severim sen ise uzak ve sahsen ben sol aynanin tamami gorunecek uzaklıkta oynuyorum. Zevkler tartışılmaz... Don't try to be different. just be good. To be good is different enough. Saygılarımla - Best regards -Silent Death_53 - Silent Death_53 TruckersMP
0 Bulowski1234 Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 ayar yaparken koltuğu geri yada ileri yaparken diğer şeyleri de ayarla öyle bulursun istersen ben kendi ayarımı atarım
0 Angelina_Pour02 Posted September 5, 2018 Report Posted September 5, 2018 benim scania tırının ayarını kullanamaya bilirsin yani rahat edemessin ama bir gönder bakayım dersen gönderirim
0 Altuntaş Posted September 5, 2018 Report Posted September 5, 2018 Selam knk Koltuğu ileri alıp görüş açısını arttır daha fazla yer görüyosun daha gerçekci oluyor bence
0 User_9806 Posted September 12, 2018 Report Posted September 12, 2018 Merhaba Sevgili, @[TR]Revolut?on Euro Truck Simulator 2 ile alakadar sormuş olduğunuz bu sorun yanıtlandımı? Eğer yanıtlandıysa lütfen bu konu hakkında bizi bilgilendirirmisiniz, eğer yanıtlanmadıysa lütfen bildiriniz ki elimizden geldiğince sizlere tekrardan yardımcı olmaya çalışalım, cevaplamak için 3 gününüz vardır 3 gün sonra bu konu (İnaktif) konular bölümüne taşınacaktır
0 User_9806 Posted September 15, 2018 Report Posted September 15, 2018 Merhaba Sevgili, @[TR]Revolut?on Oluşturmuş olduğunuz bu konu Aktif olmadığından inaktif olduğundan (İnaktif Konular) bölümüne taşıyorum, bu konu 5 gün boyunca açık kalacaktır (İnaktif Konular bölümünde), ve bu konu 5 gün sonra İnaktifsizlik gerekçesi ile, (Çözülmemiş konular) bölümüne taşınacaktır
0 Guest Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Konu sahibi bize sorun çözüldü veya çözülmediği hakkında bilgilendirmediği için İnaktif Konular dan Çözülemeyen Konular'a Taşıyorum, //Locked and moved to Çözülemeyen Konular
Question
Senden Vazgeçmem
oyundaki son scania tırının koltuk ayarını yapamıyorum bir türlü güzel görüntü veren ayarı bilen varsa gösterebilirmi ayarlarını?
10 answers to this question
Recommended Posts