BoSsik2 Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Witajcie Wewnątrz Polskiego Teamu zrobiliśmy głosowanie które zdjęcia będą tymi najlepszymi !! W konkursie wzięły udział 23 osoby. Wszystkie nadesłane zdjęcia były naprawdę ładne, walka o miejsca w Top 3 była wyrównana. Wybraliśmy naszym zdaniem 3 najpiękniejsze zdjęcia. Oto one: 1 Miejsce Wykonane przez: @[BTS] Duch 2 Miejsce Wykonane przez: @MarkON 3 Miejsce Wykonane przez: @Bartek Polski Kierowca Zwycięzcom gratulujemy Zdjęcia zwycięzców zostaną tłem na officjalnej grupie TruckersMP Polska na Facebooku - LINK Chcielibyśmy podziękować wszystkim uczestnikom za udział w konkursie na zdjęcie miesiąca. Do zobaczenia w przyszłym miesiącu z waszymi fotkami! Zwycięzców proszę o kontakt poprzez wiadomość prywatną na forum w celu przekazania nagród. Pozdrawiamy Polski Team TruckersMP 2 2 Kind Regards. BoSsik2 How to appeal a ban | Ban Appeal | How to report a user | Report player Help (support system) | Rules | Complaints/feedback | Apply for staff
Adrian22-PL Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Gratulacje dla zwycięzców 2 Kind regards, Adrian22-PL
Duczo Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Te foto to takie przeprosiny za poprzednie z którego akurat ja nie byłem za bardzo zadowolony Gratulacje dla wszystkich zwycięzców oraz zachęcam do rywalizacji, jak widać warto. 2 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
Web Developer Kid Fabi Posted July 31, 2018 Web Developer Posted July 31, 2018 Gratulacje dla wszystkich uczestników 2
Meitt Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Gratuluje zwycięzcą jak również wszystkim uczestnikom konkursu Z tego miejsca chciałbym zaprosić wszystkich do wzięcia udziału w kolejnej edycji konkursu która rozpocznie się już niebawem 2 1
Bartek Polski Kierowca Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Tego się nie spodziewałem, że kiedyś uda się wygrać . Bardzo mi z tego powodu miło reszcie zwycięzców gratuluje super zdjęć oraz polecam uczestnictwo w kolejnych edycjach! 1
Recommended Posts