Jump to content
Sign in to follow this  
Flynn Dawson

Een bericht voor Scar.

Recommended Posts

Beste Scar. 

 

Ik zou graag willen weten hoe lang het gaat duren voordat mijn feedback wordt afgehandeld. Ik heb namelijk nog een tweede feedback die ik graag in wil sturen. Maar ik kan er niet meerdere tegelijk openenen. Ik snap dat het misschien druk is met de feedback tickets. Maar zou toch willen vragen hoe lang het waarschijnlijk nog gaat duren. Alvast bedankt voor je tijd/hulp in dit process. 

 

Met vriendelijke groet, Flynn Dawson. 

 

PS: Doe het even zo omdat je privé berichten uit hebt staan, maar wel actief lijkt te zijn met het doorzoeken van forum secties.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Feedback tickets komen net als reports in een wachtrij, afhankelijk van waarover je feedback gaat kan dit rap verwerkt worden of juist niet.

Omdat je aangegeven hebt andere feedback te willen indienen heb ik de juiste staff aangesproken om je ticket zo rap mogelijk te laten verwerken.

 

Een tijdsindicatie kan ik niet geven, dit hangt af van meerdere factoren. Hopelijk kan je snel een nieuw feedback ticket indienen.

  • Like 4
  • Thanks 1
  • Love it! 1
  • True Story 2
  • Woah! 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sinds je vraag is beantwoord en het feedback ticket is afgehandeld, sluit ik dit topic. Voel je vrij om een nieuw topic aan te maken als je nog andere vragen hebt.

 

// Vergrendeld en verplaatst naar Archief. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×