Jump to content
Sign in to follow this  
WhiteTiger_TMP

Editarea salvării - Urmăresc regurile?

Recommended Posts

truckersmp-logo.png

Dragi jucători,

 

Deoarece ne confruntăm cu interzicerea unor utilizatori din cauza unei editări excesive a salvării, dintre care majoritatea nu știu dacă urmăresc regulile sau sunt confuzi în ceea ce privesc regulile, am decis să creez acest subiect.

 

Am întâlnit câțiva dintre voi în joc, unii dintre voi mă întrebați dacă camionul dvs. respectă seturile de reguli pe care le oferim, vă spun foarte ușor să eliminați sau să păstrați vreun element.

 

În acest subiect, vreau ca fiecare dintre voi care aveți îndoieli, să faceți o captură de ecran a camionului sau a remorcii dvs. și să o încărcați aici. Nu vă temeți că vreuna din fotografiile trimise aici va fi folosită împotriva voastră.


Dacă aveți îndoieli cu privire la camionul sau remorca dvs., îl puteți trimite aici, veți avea ajutorul de care aveți nevoie. Utilizați unul dintre următoarele site-uri web: https://imgur.com/ sau https://prnt.sc/  sau îl puteți încărca direct în caseta de mesaj de mai jos. 

Acest lucru este important pentru toți, deci nu ezitați să întrebați dacă aveți vreo îndoială, fie că este vorba despre o întrebare simplă sau nu. Este mai bine să vă clarificați îndoielile decât să obțineți interzicerea pentru ceva despre care nu sunteți sigur(ă).

 

Dacă aveți dubii dacă un mod este permis sau nu în jocul nostru multiplayer, vă rugăm să citiți acest subiect de mai jos, acesta va fi un mare ajutor pentru dvs.!

 

CELE MAI COMUNE ÎNDOIELI

cd2rBoM.jpg

 

9YTQoa4.jpg

 

CfygYy8.jpg

 

baD3yOP.jpg

 

m67tX02.jpg

 

7AL8l9N.jpg

 

CWROiLE.jpg

 

Cu sinceritate,

Nataliia - Retired Legend

si

WhiteTiger_TMP - Community Moderator & Social Media

 

Postare tradusă în limba română din engleză.

Postarea originală:

 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...