Jump to content
[RLC] TehRamsus_

Muutama kysymys liittyen TruckersMP

Recommended Posts

Hei,

Olen tässä aika semi ahkerasti laittanut näitä reportteja, kun tuntuu et moni ajaa tosi holtittomasti. En mene kehuskelemaan itseäni, mutta otin opiksi vuosi sitten tulleesta bannista. Eli siis ovatko nämä adminit miten ahkeria, kun tuntuu kuukausi sitten, laitoin reportteja ne hyväksyttiin tosi piakkoin. Nyt on mennyt jo jonkin sortin aikaa eikä kukaan ole kai edes toiminut minun reporttejen eteen mitään. Oletteko te niin kiireisiä, vain vaan kesä painaa päälle :D. ps. montas teitä suomalaisia admineitä on?

 

Toinen kysymys

Tiedättekö onko suomalaisilla joku oma ”la puhelin kanava” jossa siis suomalaiset puhuu? Meinaa harvoin kuulen kenenkään suomalaisen puhuvan La Puhelimeen.

 

Ai niin. Onko muuten suomalaisia ”virtual company” yhtiöitä? Jos on niin kertokaa, koska voisin haluta liittyä.

 

Hyvää kesänjatkoa kaikille 

Rasmus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terve,

 

Tällä hetellä reportteja on tullut sen verran paljon että niitä on "hieman" jonossa. Saattaa kestää muutamia päiviä ennen kuin reportit katsotaan. 

 

Meillä on tällä hetkellä yksi suomalainen game moderator (admin) @DerAmpelmann. TruckersMP tiimissä on yhteensä kaksi suomalaista; minä ja Ampelmann. 

 

Kahteen muuhun kysymykseen en osaa oikein vastata.

 

Hyvät kesänjatkot vaan sinnekkin! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

TruckersMP:n suosio nousi taas hetkellisesti moninaisista syistä, muun muassa ETS2 päivitys ja EU2:n pelaajamäärän nostaminen 4200 pelaajaan. Pelaajien lukumäärän kasvaminen tarkoittaa käytännössä aina, että reportteja tulee huomattavasti enemmän sisään. Tästä johtuen niiden käsittelyssä voi kestää pidempään.

 

Pahoittelut viivästyksistä ja mukavaa kesää sullekkin.

 

 

Ampelmann

  • Love it! 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoa, että truckersMP suosion nousee. Ja tottakai ymmärrän nyt miksi kestää vähän pidempään. En sillä että niillä olisi kiire, mutta en haluaisi että holtittomasti ajavat tekevät enempää tuhoa. Mutta kaiketi hyvää kesää sulle ja kaikille!

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×