RE1S. Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 OYUNDA GORDUGUNUZ GİBİ SKNTİ VAR OFLİNE DUSMUYO AMA OYUN KOPUYOR NEDENİ NEDİR
0 DesertEagle26 Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Merhaba @okan3458 Modemi kapatıp açmayı denediniz mi? Ayrıca diğer sunucularda da bu sorunu yaşıyor musunuz? Hangi internet şirketinden hizmet alıyorsunuz? TIRCI
0 RE1S. Posted June 4, 2018 Author Report Posted June 4, 2018 MODEMİ KAPATİP ACMAYİ DENEDİM EU2 DE OLUYOR SADECE BU OLAY D SMART
0 Guest Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Aleyküm selam, gün geçmiyor ki değişik problemler ortaya çıkmasın. Bence sorununa çözüm olacak bir şeyler bu konuda var. İyice oku ve dikkatlice yap. Saygılarımla. Forz0214
0 RE1S. Posted June 4, 2018 Author Report Posted June 4, 2018 kardesim bende internet elişim yok yaziyo onu nasil duzeldiriyo ve ben burdan hangisini yapabilirim
0 Guest Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 2 minutes ago, okan3458 said: kardesim bende internet elişim yok yaziyo onu nasil duzeldiriyo ve ben burdan hangisini yapabilirim Direk olarak sorununa bir çözüm olmayabilir, orada bağlantı ile ilgili olan rehberleri dikkatlice oku ve yapmaya çalış. Umarım işine yarar.
0 Loghaire Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 İnterneti kabloyla aldığında sorun çözülüyorsa problem wireless.
0 RE1S. Posted June 4, 2018 Author Report Posted June 4, 2018 MODEMİ KAPATİP ACMAYİ DENEDİM EU2 DE OLUYOR SADECE BU OLAY D SMART
0 DesertEagle26 Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 15 minutes ago, okan3458 said: kardesim bende internet elişim yok yaziyo onu nasil duzeldiriyo ve ben burdan hangisini yapabilirim ETS2'de D-smart için genel bir sorun. VPN kullanarak bu sorunu geçici olarak düzeltebilirsin. Kalıcı çözüm ise D-smarttan ayrılmak. Internet daha gelmemiş veya modem tam açılmamış olabilir, bu yüzden erişim yok yazar. TIRCI
0 DesertEagle26 Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Just now, okan3458 said: vpn yukliyince hemen gecebiliyomu peki İşte onu yüklemeden bilemeyiz, yükleyince cevabını kendin bulacaksın. İlk denemede başarısız olabilirsin, pes etmeyeceksin. Belki 2. denemende düzelecek belki de 20 farklı vpn yükledikten sonra düzelecek. TIRCI
0 AdaBey Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Merhaba, Bu problemi sadece TruckersMP için mi alıyorsunuz? Yoksa herhangi Çok Oyunculu bir Oyun'da da aynı sorun var mı? Probleminiz açık olarak anlaşılmadığı için birçok sebebi olabilir. Bu durumda, muhtemel çözüm adımlarını deneyin. Modeminiz ile Bilgsiayarınız arasında ki Ağ kablosunu çıkartın, ve belli bir süre sonra tekrar takın. Modeminizi tekrar başlatın. -(Resetleyin.) VPN Kullanmayı deneyin. Eğer sorun uzun süre devam ederse, İnternet sağlayıcınızdan destek alın. Ayrıca, Windows güvenlik duvarının bağlantınızı engellemediğinden emin olunuz. Windows güvenlik duvarını açıp Varsayılanları geri yükle deyiniz. Saygılarımla. Sincerely, AdaBey Former TruckersMP Game Moderator Support of the Year 2018 Official Rules | Official Turkish Rules | Support Ticket | Steam | How to become a Game Moderator? ¯\_(ツ)_/¯ SometimesTheUglyTruthCanBeBeautiful Nothing last forever.
0 RE1S. Posted June 4, 2018 Author Report Posted June 4, 2018 tamam kg sadece eu 2 de aliyorum truckermp de
0 Guest Posted June 5, 2018 Report Posted June 5, 2018 28 minutes ago, DesertEagle26 said: İşte onu yüklemeden bilemeyiz, yükleyince cevabını kendin bulacaksın. İlk denemede başarısız olabilirsin, pes etmeyeceksin. Belki 2. denemende düzelecek belki de 20 farklı vpn yükledikten sonra düzelecek. bazen ats'dede bende olmakta arizona'da fakat pingleri düşük mesefeleri uzun sebebi nedir sence?
0 RE1S. Posted June 5, 2018 Author Report Posted June 5, 2018 ayni sekil oluyo aga iste bi yardim olmasi lazm cozumu sadece eu 2 de olmasi dusundurucu
0 Guest Posted June 5, 2018 Report Posted June 5, 2018 @okan3458 bu gibi problemler internet bağlantısı yüzünden olur genelde http://www.speedtest.net/ burdan internet hızını kontrol edip tekrar dene
0 DesertEagle26 Posted June 5, 2018 Report Posted June 5, 2018 9 hours ago, Grau said: bazen ats'dede bende olmakta arizona'da fakat pingleri düşük mesefeleri uzun sebebi nedir sence? ATS sunucularında bazen bende de oluyor fakat 10 kere girdiysem 1-2 kez karşılaşıyorum. @okan3458 yukarıda da söyledim. D-Smart kullanan oyuncuların %99'u EU2'de bu sorunu yaşıyor ve hatta bu sebepten banlanıyorlar çünkü sizin siz hareket ediyorsunuz fakat aslında tırınız 2000 metre önceki yerinde kalıyor. Modem ayarlarını kontrol edin. IGMP ile ilgili bir ayar görürseniz kapatmayı deneyin. TIRCI
0 Guest Posted June 5, 2018 Report Posted June 5, 2018 4 minutes ago, DesertEagle26 said: ATS sunucularında bazen bende de oluyor fakat 10 kere girdiysem 1-2 kez karşılaşıyorum. @okan3458 yukarıda da söyledim. D-Smart kullanan oyuncuların %99'u EU2'de bu sorunu yaşıyor ve hatta bu sebepten banlanıyorlar çünkü sizin siz hareket ediyorsunuz fakat aslında tırınız 2000 metre önceki yerinde kalıyor. Modem ayarlarını kontrol edin. IGMP ile ilgili bir ayar görürseniz kapatmayı deneyin. O arkadaşın gibi diğil bizim TTNET hocam'da arizona pistine girdim geçen bi baktım 1000-2000 metre olmuş adam gözüküyor
0 RE1S. Posted June 5, 2018 Author Report Posted June 5, 2018 3 hours ago, DesertEagle26 said: ATS sunucularında bazen bende de oluyor fakat 10 kere girdiysem 1-2 kez karşılaşıyorum. @okan3458 yukarıda da söyledim. D-Smart kullanan oyuncuların %99'u EU2'de bu sorunu yaşıyor ve hatta bu sebepten banlanıyorlar çünkü sizin siz hareket ediyorsunuz fakat aslında tırınız 2000 metre önceki yerinde kalıyor. Modem ayarlarını kontrol edin. IGMP ile ilgili bir ayar görürseniz kapatmayı deneyin. MODEM AYARLARİ DEDİNİZ İNTERNETDENMİ YOKSA MODİMİN ORDANMİ BAKALİM
0 DesertEagle26 Posted June 5, 2018 Report Posted June 5, 2018 1 minute ago, okan3458 said: MODEM AYARLARİ DEDİNİZ İNTERNETDENMİ YOKSA MODİMİN ORDANMİ BAKALİM Modem arayüzünden. TIRCI
0 RE1S. Posted June 5, 2018 Author Report Posted June 5, 2018 tamam modemin ustunde bi seymi yazicaka ya bu oyunun dc si varsa geliyim yardimci olun
0 HamitCanKilic Posted June 5, 2018 Report Posted June 5, 2018 Bu sorunun tek çözümü D-Smart internetini kullanmamak. Her ne kadar beğenmiyor olsak da Türk Telekom'u öneriyorum. (Tabi ki bu mevcut bulunduğun mevkideki altyapıya göre değişir.)
Question
RE1S.
OYUNDA GORDUGUNUZ GİBİ SKNTİ VAR OFLİNE DUSMUYO AMA OYUN KOPUYOR NEDENİ NEDİR
50 answers to this question
Recommended Posts