OzanTR12 Posted May 22, 2018 Report Posted May 22, 2018 Beyler bende ets2 var ben Euro Truck Simulator 2 Essentials almak istiyorum. Fakat Euro Truck Simulator 2 Essentials ın içinde normal ets 2 var ben bun Euro Truck Simulator 2 Essentials alırsam bunun içindeki oyunu ne yapıcam çöpeme gitcek ?
0 DesertEagle26 Posted May 24, 2018 Report Posted May 24, 2018 Merhaba @OzanTR12 Steam hesabınızda zaten ETS2 olduğu için bunun fiyatını düşecektir. Paketi satın alır gibi yaparak bunu görebilirsiniz. 1 1 TIRCI
0 RoXeiN//Youtube Posted May 25, 2018 Report Posted May 25, 2018 AYNI SORUNU BENDE YAŞAMIŞTIM BÖYLE BİR DURUMDA TEK TEK ALIRSANIZDA AYNI MİKTAR ÖDEME YAPIYORSUNUZ EĞER ETS2NİZ YOKSA BU KAMPANYADAN YARARLANABİLİRSİNİZ KAYBEDECEK HİÇBİRŞEYİNİZ YOK İYİ OYUNLAR
0 Guest Posted May 25, 2018 Report Posted May 25, 2018 6 minutes ago, Tircidayi said: AYNI SORUNU BENDE YAŞAMIŞTIM BÖYLE BİR DURUMDA TEK TEK ALIRSANIZDA AYNI MİKTAR ÖDEME YAPIYORSUNUZ EĞER ETS2NİZ YOKSA BU KAMPANYADAN YARARLANABİLİRSİNİZ KAYBEDECEK HİÇBİRŞEYİNİZ YOK İYİ OYUNLAR İlk önce yanlış bilgilendirme, Bu paketten alırsa ETS2 fiyatı düşüyor ve belli bir oran indirim yapmaktadır.
0 Nocetra Posted May 29, 2018 Report Posted May 29, 2018 Merhabalar. Eğer steam kütüphanenizde ETS2 bulunuyorsa onun fiyatı çıkılır ÖRN: Normal paket fiyatı 33.43$ ETS2 ye sahipseniz 24.09$.
0 Guest Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 Pakette var olan eklentiler veya oyunlar kütüphanenizde var ise onların fiyatlarını düşer ve o eklenti veya oyunları satın almaz. Sadece pakette var olup sizin kütüphanenizde olmayan eklenti veya oyunları satın alırsınız.
0 User_9806 Posted June 7, 2018 Report Posted June 7, 2018 Merhaba Sevgili @OzanTR12; Yukarıda sizlere sunulan cevaplar, sizin yaşamış olduğunuz bu problemi çözmeye yardımcı oldumu? Lütfen sorununuzun çözülüp/çözülmediğinizi bize bildirin 1
0 User_9806 Posted June 14, 2018 Report Posted June 14, 2018 Merhaba Sevgili, @OzanTR12; Problemin çözülüp/çözülmediğine dağir herhangi bir yanıtta bulunmadığınız için bu konuyu taşıyorum (Sebeb: Aktif olmadığı için) Eğer bu konu hakkındaki sorununuz halen devam ediyor ise, Support (Ticket Sistemimize) bir ticket gönderebilirsiniz Support (Ticket Sistemimize) buradan bir Ticket gönderebilirsiniz: https://support.truckersmp.com/ Eğer Support sistemine nasıl bir ticket gönderileceğini bilmiyor iseniz, aşağıdaki Rehber konu içerisinden bilgi edinebilirsiniz: http://jmdev.ca/url/?l=325a7 //Kilitlenerek Çözülemeyen konular bölümüne taşındı
Question
OzanTR12
Beyler bende ets2 var ben
Euro Truck Simulator 2 Essentials almak istiyorum. Fakat
Euro Truck Simulator 2 Essentials ın içinde normal ets 2 var ben bun
Euro Truck Simulator 2 Essentials alırsam bunun içindeki oyunu ne yapıcam çöpeme gitcek ?
8 answers to this question
Recommended Posts