Minnet<>Eylemem Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Yahu İngilizce derdini anlatıyorsan daha fazlasına gerek yok yani ötesini bilmemek suç mu ?
RequieB Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 //Moved to Turkish Discussion 1 RequieB Game Moderator of the Year 2018
Kamer Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Merhaba @Minnet<>Eylemem Öncelikle aleykumselam , Tabiki suç değil takımın ana dili ingilizce ve bu takıma girmek için şart . gerekli yardımları yapmak için bu dil bilinmesi istenir Saygılarımla Kamer 1 Pleasant regards Kamer Veteran Driver II You can communicate with me (:
Minnet<>Eylemem Posted May 6, 2018 Author Report Posted May 6, 2018 yahu sene olmuş 2018 İngilizce ortak diil ama derdimi analtıyom iyi kötü çeviri var ve gayette iyi anlıyorum şimdi bunun dışında takıma girmek Hala düşünüyorum forumda destek ekibine yer verseler girerim ekibe ekipteki bir çok kişi türk zaten
TUNANKA Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Merhaba @Minnet<>Eylemem; TMP Ekibi'ne girebilmek için belirli kriterler mevcut. Support (Destek) Ekibi kriterleri; En az 17 yaşında olmalısınız. Topluluğumuzda aktif olmalısınız. Yeterli bir düzeyde ingilizceye sahip olmalısınız. Forum ve oyun kurallarını anlamalı ve saygı duymalısınız. Bir olumsuzluk esnasında,sakin kalmalı ve kibar olmalısınız. Bilgi sahibi değilseniz,sorular sorabilir ve kendinizi bilgilendirebilirsiniz. Takım halinde çalışabilmeli ve gerektiğinde tartışmalara katılabilmelisiniz. Birçok topluluk üyesi ile iletişim halinde olacağınızdan bazı temel sosyal becerileriniz olmalıdır. Kendinizi topluluğun diğer üyelerine yardım etmeye adamış olmalısınız. TruckersMP forumun da en az 3 aydır kayıtlı olmalısınız. Yardım bölümünde aktif olmalısınız. Takıma alım için açılan başvuru tarihinden itibaren son 6 ay içerisinden aktif (süresi dolmuş) yasağınız bulunmamalıdır. Önceki destek/teknik deneyimi önerilmektedir. TruckersMP forumun da en az 100 tane mesajınız olmalıdır. Ayrıca güncel Support (Destek) ekibinde 3 Türk bulunmaktadır; Size bir kaç rehber ile yardımcı olabilirim; Ayrıca ekibe katılmak için şansınızı denemek istiyorsanız; Saygılarımla, TUNANKA RESMİ PROFİLİ
Guest Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 @TUNANKA 3 support 1 trıal support var toplamda 4 tane lütfen yanlış bilgi vermeyelim
TUNANKA Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 1 minute ago, HopeLife[17] said: @TUNANKA 3 support 1 trıal support var toplamda 4 tane lütfen yanlış bilgi vermeyelim TMP verilerini paylaşıyorum, Deneme kişi tam rütbesini almadığı için belirtmek pek doğru olmaz. Ek olarak sizden daha tecrübeli olduğumu unutmayın, İyi Forumlar.
Guest Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Tecrübe veya tecrübesizlikle alakası yok benim amacım yanlış bilgiyi düzeltmek
Guest Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Adam diyoki supporta 3 tane eleman var sadece support diyor trial support dese 1 derdi demi ? @HopeLife[17]
Guest Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Daha yeni düzelti 2 diyordu yanlış bilgiyi düzeltmek için söylemiştim bunda abartılacak bir şey yok
Guest Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Öncelikle ben sizden daha tecrübeliyim, tecrübesizim die kavga etmeyin lütfen. Burdan güncell olarak ekipteki kişileri takip ede bilirsiniz. @Minnet<>Eylemem Sizin sorunuza gelirsek; İngilizce ana dil olarak kabul edilmistir. İngilizceniz nekadar iyi olursa okadar yetkililerle iyi gecinirsiniz. Bu ekipte herşey ingilizce konuşuluyor bildiğim kadariyla.
Guest Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 İngilizce kursuna gidiyorum. Tavsiye ederim. En az 1 yılda baya bi ingilizce öğreniyorsun.
Minnet<>Eylemem Posted May 6, 2018 Author Report Posted May 6, 2018 ne yani adımı söylemek için illa My name is Minnet mi demem lazım direk adım Minnet olmuyor mu dünyanın ortak dili İngilizce onun için mi İngilizce şart destek ekibi için tüm şartlar var ingilizce biraz zayıf gerçi biraz öğrendik kurs işine gelince yazın başlıyacam
Guest Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Merhaba, deneme desteği,destek ekibinden sayılıyor. Bilgiyi gerekli kişilere sorup,gerekli cevabı aldım ve bunuda sizlerle paylaşmak istiyorum.
bluesbass Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Support takımında bulunan tüm kişiler(Full supporter ve Trial supporter) takım üyesidirler ve Support takımının birer parçası konumdalar. Full supporter ve Trial supporter üyelerin yapabildikleri arasında farklılıklar mevcut ve yetkileri arasında bazı farklılıklar bulunuyor ancak bu takımın birer üyesi oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Başvurunu reddederken de gerekli sebepleri zaten belirttim. Takıma girmek istiyorsanız iyi derecede İngilizce bilmek zorundasınız aksi takdirde takımdaki diğer kişilerle nasıl anlaşmayı bekliyorsunuz? Takımda ve toplulukta her milletten insan bulunuyor ve tüm iletişim İngilizce olarak dönüyor. Forumda belirli ölçüde aktiviteniz olmasını bekliyoruz çünkü takıma girdikten kısa süre sonra bir anda hiç iş yapmamaya başlayıp başlamayacağınızı anlamak için bir kriter. Ayrıca forumdaki hal, hareket ve tutumunuz sonucunda takıma girmeniz halinde neler yapabileceğinize dair fikir oluşturuyor. 3 1 3 1 TruckersMP Retired Team Member EN/TR
Minnet<>Eylemem Posted May 6, 2018 Author Report Posted May 6, 2018 it was a bitter experience but we will see you again soon bluesbass biraz biraz öğrenecez
Suleyman.53 Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 (edited) Çeviri programlarına güvenmemenizi tavsiye ederim. Çok saçma sapan çeviri yapıyorlar. Ve bir metin yazdığınız da veya konuşurken yazılan cümle de çeviri programı kullanılıp kullanılmadığı son derece belli oluyor.Ekibe nasıl girileceği hakkında bilgiler arkadaşlarım tarafından verilmiş. Umarım sorularına cevap almışsındır. Anlayışın için teşekkür ederim. İyi forumlar Edited May 6, 2018 by [AyYildiz]Suleyman{24}
Guest Posted May 7, 2018 Report Posted May 7, 2018 Çeviri kullansan bile bazı kelimelerin,aynı anlama gelen birçok ingilizce karşılığı var. Yani çıkan kelimeyi kendiniz düzenlemeniz gerekiyor. 11 hours ago, [AyYildiz]Suleyman{24} said: Çeviri programlarına güvenmemenizi tavsiye ederim. Çok saçma sapan çeviri yapıyorlar. Ve bir metin yazdığınız da veya konuşurken yazılan cümle de çeviri programı kullanılıp kullanılmadığı son derece belli oluyor.Ekibe nasıl girileceği hakkında bilgiler arkadaşlarım tarafından verilmiş. Umarım sorularına cevap almışsındır. Anlayışın için teşekkür ederim. İyi forumlar
RequieB Posted May 9, 2018 Report Posted May 9, 2018 Cevaplar için teşekkürler. Gerekli cevaplar verilmiştir. //Locked and moved to Arsiv RequieB Game Moderator of the Year 2018
Recommended Posts