Serhat Erdo?an Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Merhabalar , e mail adresimi değiştirmek istiyorum mümkün müdür truckersmp.com daki üyelik e postası farklı forumda farklı yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest CrackPrewier Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Merhaba @Serhat Erdo?an Forum E-postası değiştirilmiyor diye biliyorum.(yanılmışta olabilirim) ama Truckersmp.com'daki hesabınızın e-postasını forum e-postanızla değiştirerek aynı olucak halde ayarlayabilirsiniz. websitesine girin>hesabınızı girin>account kısmından settings'e tıklayın>account settings'e tıklayın> ardından mevcut şifrenizi girerek ve yeni e-mail kısmına forum ile aynı e-mail'inizi yazınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest [T.G.E][11] Ceyhun[TR] Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Hesabınıza Giriş Yapın-account-settings'e tıkla ordan istediğinizi ayarlaya bilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Serhat Erdo?an Posted May 2, 2018 Author Share Posted May 2, 2018 1 hour ago, CrackPrewier said: Merhaba @Serhat Erdo?an Forum E-postası değiştirilmiyor diye biliyorum.(yanılmışta olabilirim) ama Truckersmp.com'daki hesabınızın e-postasını forum e-postanızla değiştirerek aynı olucak halde ayarlayabilirsiniz. websitesine girin>hesabınızı girin>account kısmından settings'e tıklayın>account settings'e tıklayın> ardından mevcut şifrenizi girerek ve yeni e-mail kısmına forum ile aynı e-mail'inizi yazınız. Merhabalar , aynen o şekilde dediğiniz doğru teşekkürler. 58 minutes ago, CeyhunTMP said: Hesabınıza Giriş Yapın-account-settings'e tıkla ordan istediğinizi ayarlaya bilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TiresOnFire Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 TruckersMP`nin Internet Sayfasina gir ve ordan Hesap Ayarlarina gir. Yeni E-Posta adresini verdikten sonra yukarida parolani girip onaylaman gerek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest enestrcn7 Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Merhaba @Serhat Erdo?an İlk olarak TruckersMP hesabınıza giriş yapınız. Daha sonra sağ üstte bulunan Account bölümünde bulunan Profile butonuna tıklayınız. Açılan sayfada en sağda bulunan "Account Settings" butonuna tıklayınız Karşınıza böyle bir sayfa gelecektir.E-Posta adresinizi değiştirmek için New Email bölümüne yeni E-Postanızı yazmanız ve ardından Save butonuna tıklayarak kaydetmeniz gerekmektedir. Saygılarımla ENESTRCN7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Serhat Erdo?an Posted May 3, 2018 Author Share Posted May 3, 2018 Teşekkürler sorun çözülmüştür. herkese yardımları için çok teşekkür ediyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DesertEagle26 Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Yardımcı olan herkese teşekkürler //locked & moved to Çözülen Konular TIRCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Serhat Erdo?an
Merhabalar ,
e mail adresimi değiştirmek istiyorum mümkün müdür truckersmp.com daki üyelik e postası farklı forumda farklı yardımcı olursanız sevinirim.
7 answers to this question
Recommended Posts