Jump to content
Lukavsky TMP

[BD] Save Editing - Da li pratim pravila?

Recommended Posts

jUip4A7.png
Dragi igrači,
 

Pošto se suočavamo sa nekim korisnicima koji su banovani zbog prekomernog "save editing-a", od kojih većina nije svesna da li prate pravila ili ih krše ili su zbunjeni zbog pravila, odlučio sam da kreiram ovu temu.

Upoznao sam neke od vas u igri, neki od vas me pitaju da li vaš kamion poštuje pravila koja nudimo, ja vam kažem da uklonite ili zadržite bilo koju stavku.

U ovoj temi želim svakog od vas koji ima bilo kakvih sumnji, da snimite sliku vašeg kamiona ili prikolica i da je otpremite ovde. Molim vas, nemojte se bojati, nijedna slika poslata ovde neće se koristiti protiv vas.

Ako imate sumnje o vašem kamionu ili prikolici možete poslati ovdje, imat ćete pomoć koja vam je potrebna. Molimo koristite jednu od sljedećih web stranica: https://imgur.com/ili https://prnt.sc/ ili možete ga direktno otpremiti u okvir za poruke ispod.

Ovo je važno za sve vas, pa molim vas nemojte se ustručavati pitati ako imate bilo kakve sumnje, bilo da je to jednostavno pitanje ili ne. Bolje je očistiti svoje sumnje nego biti banovani za nešto što niste sigurni.

Ako imate sumnje ukoliko je mod dozvoljen ili nije u našem multiplayer-u, pročitajte ovu temu ispod, to će vam biti velika pomoć!
 


S poštovanjem,
Lukavsky 
Forum Moderator 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav kamiondzije, zanima me da li je ova tabla dozvoljena na MP http://prntscr.com/jxmc8e i ako jeste kako da je ubacim na MP? Pokusavao sam u singl da odradim save i da udjem u multi medjutim nece da ucita tablu na MP tacnije bude mi po defaultu tabla dok u singl radi super

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×