Guest POPTOYS Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 TruckersMP oyuncularına en son gelen güncelleme ile artık oyun içerisinde bulunan Scout marka araçlara yük takılabiliyor. Oyun içerisinde tırların korkulu rüyası olan araç artık karavan yük kullanarak seyahat edebilecek. TruckersMP, bu gelen son güncelleme ile birlikte artık Scout araçların daha dikkatli sürmesini biraz olsun sağlamayı başaracağını umuyorum. Özellikle oyun içerisinde tır kullanmak yerine daha çok Scout marka araçları kullanan oyuncular için bu haber daha etkili olacaktır. Araca sadece şu anda karavan yükü takılabilmekte. Ancak ileri zamanlarda bu yükün değişebileceği, yeni yükler eklenebileceğini düşünüyorum. Şimdi Scout araç için yük nasıl alınır bakalım; 1-) Klavyenin sol üst kısmında bulunan "Esc" tuşuna basarak menü ekranına gelelim. 2-) Daha sonra menünü alt kısmında bulunan Nakliye Piyasası butonuna tıklayalım. 3-) Açılan yeni sekmede ise Serbest Çalış butonuna tıklayalım. 4-) Karşınıza yükler dizilecektir. NOT: Scout'a ait yükler sadece Scout araçlara takılmaktadır. Tır kullanırken bu yüklerden almanız oyun içerisinden yasaklanmanıza sebep olacaktır. Saygılarımla.. ZIPTO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [G.ANATOL?A] Sezer Aras Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Bilgilendirme için teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aykut / 31] Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 @ZIPTO Scout araçlara sadece karavan takılabiliyor diye biliyorum. ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serhat Erdo?an Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 karavan güzel oldu fakat direksiyonu iyi olanlar kullanmalı kayar veya çarparlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Tomukas- Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Selamlar, Konu zaman aşımına uğradığı için konuyu arşivliyorum. // Kilitlendi ve Arşiv'e taşındı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts