MrCipr Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Jak použít ban Appeal (odvolání) 1. Jděte na http://truckersmp.com 2. Klikněte na tlačítko Login a vyplňte svou Emailovou adresu a heslo. Vše je stejné jako Vaše přihlašovací údaje na fórum. 3. Jakmile se přihlasíte, budete navráceni na původní stránku. Nyní klikněte na tlačítko "Můj účet" a poté na na "Ban Appeal". 4. Zde vidíte Vaše aktivní bany. Vpravo vedle vašeho současného banu je tlačítko "Appeal this ban", klikněte na něj. 5. Zde nám prosím ve zkratce uveďte všechny informace o tom, proč jste byli zabanováni, kdy k tomu došlo a proč s daným trestem nesouhlasíte a měli byste být zbaveni trestu. Poté klikněte na tlačítko: "Submit appeal". Žádost bude odeslána a vyčkejte na odpověd admina. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Převzato a přeloženo z: 2
Guest Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Super to je za Like ... Alespoň pomůže těm kteří se v tom ještě nevyznají Super Kamaráde ... S Pozdravem RedWolfTV
MrCipr Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 @[R.W.M] RedWolfTV Jo, přesně pro tohle to děláme :-) A díky.
Guest Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 hlavne aby sa odvolali slusne bez nadavania a podobne
kubb Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Díky pomohli mi to už som sa vďaka tomuto odvolal a mam unban 1
PREUAK Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Ahoj. Mám 5 ban. Což je perma. Prosím jeslti nějak jde unban tak prosím pomoct.
RedPiggy Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 Toto téma bylo archivováno z důvodu jeho zpracování v našem systému znalostní báze. Více informací o tomto tématu nyní naleznete zde:https://truckersmp.com/knowledge-base/article/99 RedPiggy Languages: | Rules | Recruitment | Support | Feedback | Meet the Team | Guides | Suggestions Pravidla | Nábor | Podpora | Zpětná vazba | TruckersMP tým | Návody | Nápady ————————————————————————————————————————— Feel free to contact me at one of these platforms if you need to get something translated | TruckersMP | World Of Trucks | Discord | Steam |
Recommended Posts