Guest [G.ANATOL?A] Sezer Aras Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 vet Başlıktanda Anlaşılacağı Gibi Dorse Dengesini Arttırmayı Göstericem Bugün Sizlere.Adım 1 : Console Açmak!-Belgelerim / Euro Truck Simulator 2 Klasöründe Bulunan Config.cfg Dosyasını Bir Not Defteri İle Açalım.-uset g_developer "0" ===> uset g_developer "1" 0 olan Yeri 1 Yapıyoruz Ardındanuset g_console "0" ===> uset g_console "1" 0 Olan Yeri Yine 1 Yapıyoruz Ve Kaydet Deyip Not Defterini Kapatıyoruz.Ardından Oyunu Başlatın ve Klavyede ESC tuşunun altında bulunan "é" tuşu ile konsolu açarak "g_trailer_stability 10" Yazıyoruz. (Tırnaklar(") Olmadan Tabi kide.ÖNEMLİ! 10 Değeri Sizin İsteğinize Kalmış 10 Da Kullandığımda En Kesin Virajı Bile Takla Atmadan Dönüyorum. Size Tavsiyem 10 dur. Fakat "YÜKSEK HIZLARDA 10 KULLANIN" Yavaş Gidiyorsanız Max 100/kms ise Hızınız 2-3-5 Yapabilirsiniz. Retarder Kullanırken Dikkat Edin. TIR Kayıyor Fakat Takla Atmıyor Kafa Kaymaları Bazen Olabiliyor. 10 Da Kullanıldığı Zaman. Ban Riski Bulunacağını Sanmıyorum. Birde Yolda Giderken Kodu Yazmayınız TIR Sekicektir. Dorse Takılıyken Çalışır. Skoda Aracında Denemeyiniz Bir Etkisi Olmayacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HamitCanKilic Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Yalnız bu oyun hız yapmak için uygun bir oyun değil. Max 90km/h. Gerçekçi oynamınızı tavsiye ediyorum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SummeRMP Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 gayet iyi bir konu iyi anlatmışsın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts