Kindlyyy Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Nazwa Sugestii - Możliwość pisania na czacie przy zakończeniu zlecenia Opis Sugestii - Dodanie możliwości pisania na czacie przy zakończeniu zlecenia Przykładowe obrazki - brak Dlaczego twoja sugestia a nie inna? - Ponieważ niektóre firmy na screenie wymagają /time czyli potwierdzenia że nie została dodana ta sama trasa, niektórzy gracze zapominają tego wpisać i przepada im trasa. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Sugestia nie jest zła, ale jak znam życie, jeśli wejdzie to zaraz pojawi się kolejna, by to samo zrobić z TABem "bo ktoś zapomni go wcisnąć". Pozostanę bezstronny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LamAll Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Wg mnie sugestia również nie jest najgorsza, czasem może być przydatna. W zależności czy spedycja tego wymaga. Jednak jest to tylko nie potrzebna zabawa dla Developerów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kindlyyy Posted February 19, 2018 Author Share Posted February 19, 2018 Już się pojawiła sugestia żeby została dodana możliwość włączenia TAB przy zakończeniu zlecenia i została ona zaakceptowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocek Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Jestem na TAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] Shadii Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Jestem za tym, aby ta sugestia została dodana do MP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowboj Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Jestem na tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Jestem na tak. Sugestia warta przeanalizowania oraz dodania na MP. 1 Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroMusic! Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Jestem na tak. Opcja, która na pewno nie raz ocali nam d**sko, o ile zostanie dodana. 2 <-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arco PL/ENG Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Również się przychylam, aby coś takiego można było zrobić. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I kavoweciastko Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Jestem na tak. Nie raz bywały sytuacje gdzie potrzeba było szybko wpisać /time, a literki się pomieszało w pośpiechu lub nie zauważyło się włączonego Caps Locka, a nie dało się tego zmienić ani nic zrobić w ekranie podsumowania zlecenia. Dla wirtualnych spedycji ta opcja to zbawienie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalek07 Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Moim zdaniem bardzo dobry pomysł, też miałem z tym problemy. Napewno byłaby to dobra opcja, wprowadzenie czegoś takiego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EPS!LON Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Jestem na tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert [truckmania] Posted September 21, 2018 Share Posted September 21, 2018 Sugestia bardzo dobra wiele firm stosuje tą metodę ale niestety wielu pracownikom zostają odrzucone trasy za brak godziny i taba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucek. Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 On 2/19/2018 at 2:46 PM, Kindlyyy said: Już się pojawiła sugestia żeby została dodana możliwość włączenia TAB przy zakończeniu zlecenia i została ona zaakceptowana. ta i zostanie dodana za 5lat a co do tej sugestii to jak najbardziej jestem za 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts