[SPB] Revi Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Witam wszystkich. Na początek może opowiem coś o sobie. Mam na imię Marcin. Mieszkam w województwie Podkarpackim w okolicach Rzeszowa. Właśnie kończę studia informatyczne na Uniwersytecie Rzeszowskim na kierunku informatyka o specjalizacji "Aplikacje Internetowe". Możecie mnie kojarzyć z wirtualnej spedycji "PawBud", w której byłem VC-Szefem i WebDeveloperem. Dla tej firmy stworzyłem także "autorski tachograf", forum, stronę informacyjną oraz stronę internetową. Były to można powiedzieć początki mojej "webdeveloper'ki". Programowaniem zajmuję się od około 4 lat. Wcześniej pisałem aplikacje desktopowe, jednakże od około 1,5 roku zajmuję się głównie aplikacjami internetowymi (zdarza mi się napisać apkę na windowsa w ramach studiów ). Widziałem tutaj na forum post użytkownika @arusf2011 [PL/EN], który tworzy tachograf dla Was. Napisałem do niego PW, oraz na Discord w sprawie współpracy, ale nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Gdyby jednak się zdecydował, chciałbym podjąć współpracę . W związku z tym, chciałbym stworzyć od zera, dla Was tachograf, oraz ciągle go rozwijać (o ile czas pozwoli). Zaznaczam również, że system byłby w pełni zabezpieczony z mojej strony(SQL injection, XSS atak itp.). Wszelkie błędy byłyby naprawiane jak najszybciej, bo wiadomo człowiek też popełnia błędy, a sam programista nie jest w stanie wszystkiego dostrzec. W związku z tym, kieruję do Was pytanie: Co chcielibyście, aby się znalazło w takowej aplikacji internetowe ? Jakie funkcje/opcje ? Ewentualnie, dla danej firmy, mogę implementować dowolne funkcje, o ile dam radę. Jeśli ktoś chciałby zobaczyć system, który stworzyłem dla firmy PawBud, proszę o kontakt PW, wyślę dane dla testowego użytkownika. Tylko zaznaczam, że był to jeden z pierwszych "systemów", które napisałem, więc nie przeraźcie się . Pozdrawiam, Revi
Guest Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Jak będziesz poszukiwał jakiegoś człeka do testów nowych funkcji to daj znać Mogę też oczywiście pomóc w tłumaczeniu Polski - Angielski - Rosyjski jeśli chcesz oraz gdybyś np. potrzebował jakichś informacji z gry z dodatku którego nie posiadasz, nie wiem np. cena towaru, tonaż itp. itd. Tak samo mogę udostępnić hosting, nie jest on jakiś super-mega ale jest
Wojtek9911 Posted February 2, 2018 Report Posted February 2, 2018 Ja również pomogę bardzo chętnie od takiej strony dyspozytora
Kap. Posted March 1, 2018 Report Posted March 1, 2018 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts