OKCULAR FAT?H Posted January 25, 2018 Report Posted January 25, 2018 Gençler selamlar. ben ets2 mp de 3 kere ismimi değiştirdim daha fazla değiştirebiliyor muyum? bugun saat 13:38 'de değiştirebilrsin yazıyordu saat 16:45 ama hala değişmiyor
User_9806 Posted January 25, 2018 Report Posted January 25, 2018 Öncelikle Selamün Aleyküm Sitenin zamanlaması United Kingdom zamanıdır, United Kingdom ve Türkiye arasında -3 saat zaman farkı dilimi bulunmaktadır, bu konu hakkında sizin yapmanız gereken tek şey, birazcık beklemek olacaktır, onların zaman dilimine göre saat 16:35 olduğunda isminizi değiştirebileceğiniz, ve site içerisinde herhangi bir isim değiştirebilme sayısı bulunmamaktadır. İngiltere Zamanını Buradan Kontrol Edebilirsiniz: https://www.google.com.tr/search?q=United+Kingdom+Time+Now&oq=United+Kingdom+Time+Now&aqs=chrome..69i57j0l5.3960j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Carrera18 Posted January 25, 2018 Report Posted January 25, 2018 Merhaba @OKCULAR FAT?H @[TSRVTC] ismail [TR] söylediği zaman dilimini bu rehber ile yapabilirsiniz
Guest Posted January 25, 2018 Report Posted January 25, 2018 Bildiğim kadarıyla ayda 1 defa isim değiştirme hakkınız var.Bunun bir limiti yok yani dilerseniz her ay isminizi değiştirebilirsiniz,ayrıca üstte verilen bilgilere ek olarak feedback oluşturarak isim değiştirme talebinde bulunabilirsiniz.
i z m Posted January 27, 2018 Report Posted January 27, 2018 Selamlar @OKCULAR FAT?H Yukarıda, yönelttiğiniz soruya dair çözümlerin verildiği görünüyor. Konuyu kilitliyor ve arşive taşıyorum. Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle! //Locked & moved to Arşiv due to required answers were given.
Recommended Posts