[QV-Trans] Quavinek Posted January 14, 2018 Report Posted January 14, 2018 Nazwa Sugestii : Umożliwienie przewożenia ładunków z DLC Special Transport na multiplayer [bez pilotów AI] Opis Sugestii : Polegało by to na wgraniu na server moda, który dodaje ten rodzaj ładunków jako zwykłe ładunki dostępne wszędzie oraz jazda bez pilotów AI. Na workshopie steamowym jest trochę takich modów. np. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1249446858&searchtext=Special+Transport . Oczywiście gracze muszą mieć na uwadze to, aby na ich drodze nie było żadnych bramek i innych utrudnień Przykładowe obrazki : Nie trzeba Dlaczego twoja sugestia a nie inna? : Napewno nie tylko ja chciałem transportować takie ładunki razem z kolegami, którzy siedzieli by w skodach i pełnili rolę eskorty.
vrobcio Posted January 14, 2018 Report Posted January 14, 2018 Administracja dała ogłoszenie że próbują jakoś zaimplementować to dlc na serwerach, jednak prosili o cierpliwość bo to dlc jest dosyć kłopotliwe. No i prosili również żeby ich o to nie pytać bo to nie przyspieszy prac 5
Piotrex [PL] Posted January 15, 2018 Report Posted January 15, 2018 Więc tak, jak kolega wyżej wspomniał trzeba czekać, a co do modów to mody dopiero w Becie. A kiedy Beta? Jak SCS przestanie wspierać ETS i ATS co tak szybko nie nastąpi. Scout i winter mod to jedyne mody na MP i to się na chwile obecna nie zmieni.
[QV-Trans] Quavinek Posted January 15, 2018 Author Report Posted January 15, 2018 Gdzieś mi umknęła ta informacja. Jakbym wiedział to bym nie pisał. Ktoś może rozwiązać ten post?
Bandero Posted January 15, 2018 Report Posted January 15, 2018 Na chwilę obecną nie wiemy czy uda się to zaimplementować, zobaczymy. Póki co zamykam
Recommended Posts