İslam (36) Tokat'lı Posted December 17, 2017 Report Posted December 17, 2017 arkadaşlar eu2 metz strasbourg a4 younda bu eksik çizimlerle karşılaştım türk adminler bunu görürse lütfen geliştiricilere bildirsinler
Guest Posted December 18, 2017 Report Posted December 18, 2017 Bunu birkaç yerde daha gördüm,mutlaka dikkatlerini çekmiştir.İlgileneceklerdir.
StressliSansar [TR] Posted December 29, 2017 Report Posted December 29, 2017 (edited) Bende karşılaştım aynı yerde bu hatayla , hatta geçen sene ki kış modunda da vardı. Umarım düzeltirler. Edited December 29, 2017 by StressliSansar [TR] reason for edit : edit :)
GoknOz Posted January 1, 2018 Report Posted January 1, 2018 Bu hatayla bende karşılaştım başlar da bir kaç tane dlc kapatmıştım dedim ondan heralde forumlarda bunu görünce benden olmadığını ama bu hatanın giderileceğine dair yazı okudum. Umarım en kısa zamanda gider bu hata.
Devil Phoenix Posted January 3, 2018 Report Posted January 3, 2018 Gece karanlığında uzaktan neonlu kırmızı ışıklar gördüğümde tuhafıma gitti yaklaştığımda biraz şaşırdım, hoşuma da gitmedi değil.
_lhan Baba Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 MP alakalı bir hata değil. Winter Mod yapımcılarından kaynaklanan hata. Eğer hatayı düzeltirlerse MP ye güncelleme ile uyarlanacak. /Moved to Turkish Archive
Recommended Posts