[GTW] .JaNcZaR. Posted November 12, 2017 Report Posted November 12, 2017 ANDRESPOL Data założenia: 31.06.2017 Jesteśmy firmą założoną przez 2 kolegów którzy poznali się we wcześniejszej firmie, poszukujemy pracowników Priorytetem w naszej firmie jest dobra zabawa i miła atmosfera, ale i rzeczy poważniejsze takie jak profesjonalizm naszych kierowców =ZARZĄD= ZAŁOŻYCIEL Janczar SZEFOWIE PandA Circ KIEROWNIK NeXti DYSPOZYTOR Cult =MALOWANIE FIRMOWE= =WYMAGANIA= Min.Wiek - 15 lat Posiadanie oryginalnej wersji gry (Euro Truck Simulator 2 lub American Truck Simulator) Posiadanie launchera modyfikacji Multiplayer Komunikator TS3 Sprawny mikrofon Własny ciągnik siodłowy 10.000 Km na Okresie próbnym 3.000 Km Tygodniowo =KONTAKT= Firmowy TS3: andrespolvs.gclan.pl Strona internetowa: andrespol-logistic.wixsite.com/andrespol Fanpage: www.facebook.com/Andrespolwirtualnafirmatransportowa/ =NASZE FOTKI= =REKRUTACJA= OTWARTA 1
BAKERPK [PL] [ENG] Posted November 12, 2017 Report Posted November 12, 2017 Zatwierdzam. Powodzenia 1 1
[GTW] .JaNcZaR. Posted November 12, 2017 Author Report Posted November 12, 2017 16 hours ago, BAKERPK [PL] [ENG] said: Zatwierdzam. Powodzenia Bardzo Dziękujemy
[GTW] .JaNcZaR. Posted November 13, 2017 Author Report Posted November 13, 2017 1 hour ago, EPS!LON said: Powodzenia życzy firma Kto by się spodziewał że taka prestiżowa firma skomentuje nasz post A tak naprawdę to dziękujemy bardzo! <3 1 hour ago, RaneMoro said: Powodzenia A bardzo dziękujemy! <3 1
Misiek 0_o Posted November 13, 2017 Report Posted November 13, 2017 Powodzenia panowie 1 - Don't judge a book by its cover
[GTW] .JaNcZaR. Posted November 13, 2017 Author Report Posted November 13, 2017 Just now, Misiek(G29) said: Powodzenia panowie A Bardzo dziękujemy! <3 Szerokości! 1
[GTW-R] Shadii Posted November 13, 2017 Report Posted November 13, 2017 (edited) Kolejna profesjonalna firma. Powodzenia życzy firma White Angels . Edited November 14, 2017 by Shadi [PL] 1 1
Minato Mirai 21 Posted November 14, 2017 Report Posted November 14, 2017 Powodzenia w rozwoju firmy, życzą Polish Hard Truckers 1
[GTW] .JaNcZaR. Posted November 14, 2017 Author Report Posted November 14, 2017 23 hours ago, Shadi [PL] said: Kolejna profesjonalna firma. Powodzenia życzy firma White Angels . 1 hour ago, Ziemniak [PL] said: Powodzenia. 1 hour ago, [PHT]MinatomiraiX said: Powodzenia w rozwoju firmy, życzą Polish Hard Truckers Bardzo wam wszystkim dziękujemy <3 Dzisiaj nastąpiła aktualizacja naszej strony i wprowadziliśmy klimat świąteczny Już tylko ponad miesiąc do Świąt! https://andrespol-logistic.wixsite.com/andrespol
[GTW] .JaNcZaR. Posted November 30, 2017 Author Report Posted November 30, 2017 Dnia 25.11.2017 odbył się konwój "Szybcy i Wściekli edycja II" Dziękujemy za przybycie i szerokości! 1
Polestar_pl Posted December 9, 2017 Report Posted December 9, 2017 Nick w grze: masioxbiceps Wiek:15 lat Miejsce zamieszkania:Lubartów [Lubelskie] Sterowanie: Myszka+Klawiatura Adres profilu steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198189841941 Staż w grze: 3 lata Czy dostałeś kiedykolwiek bana?: Nie Przedstaw się: Cześć jestem Maks i chodzę do 2 klasy gimnazjum. Z charakteru jestem spokojny ale gdy dochodzi do wyzwisk to sytuacja się zmienia. W ETS 2 MP jeżdżę przepisowo, ponieważ nie zależy mi na wnerwianiu innych graczy [w większości na serwerze Europa 2]. Głównie gram na weekendach. Ogólnie jestem fanem tej gry i z chęcią zagram z innymi. Dodatkowo posiadam DLC: -Going east! -Scandynavia -Vive la France! -Italia -High Power Cargo Pack -Mighty Griffin Tuning Pack -Raven Truck Desing Pack -Cabin Accessories -Wheel Tuning Pack -Viking Legends -Polish Paint Job Pack W planach: DLC Schwarzmuller Pack -DLC DAF Tuning Pack -DLC Michelin Fan Pack -DLC Special Transport -Kierownica Trushmaster Ferrari 458 Italia
PandA (PL) Posted December 9, 2017 Report Posted December 9, 2017 1 hour ago, masioxbiceps said: Nick w grze: masioxbiceps Wiek:15 lat Miejsce zamieszkania:Lubartów [Lubelskie] Sterowanie: Myszka+Klawiatura Adres profilu steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198189841941 Staż w grze: 3 lata Czy dostałeś kiedykolwiek bana?: Nie Przedstaw się: Cześć jestem Maks i chodzę do 2 klasy gimnazjum. Z charakteru jestem spokojny ale gdy dochodzi do wyzwisk to sytuacja się zmienia. W ETS 2 MP jeżdżę przepisowo, ponieważ nie zależy mi na wnerwianiu innych graczy [w większości na serwerze Europa 2]. Głównie gram na weekendach. Ogólnie jestem fanem tej gry i z chęcią zagram z innymi. Dodatkowo posiadam DLC: -Going east! -Scandynavia -Vive la France! -Italia -High Power Cargo Pack -Mighty Griffin Tuning Pack -Raven Truck Desing Pack -Cabin Accessories -Wheel Tuning Pack -Viking Legends -Polish Paint Job Pack W planach: DLC Schwarzmuller Pack -DLC DAF Tuning Pack -DLC Michelin Fan Pack -DLC Special Transport -Kierownica Trushmaster Ferrari 458 Italia Zapraszam na naszego tsa: andrespolvs.gclan.pl w godzinach popołudniowych Szef ANDRESPOL PandA
[GTW] .JaNcZaR. Posted December 23, 2017 Author Report Posted December 23, 2017 FIRMA ZOSTAŁA ROZWIĄZANA BARDZO BYM PROSIŁ O ZAMKNIĘCIE WĄTKU.
BAKERPK [PL] [ENG] Posted December 28, 2017 Report Posted December 28, 2017 Zamykam na prośbę autora wątku. 1
Recommended Posts