Damian92 Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 Witam. Mam pytanie, co może być przyczyną jak odpalę ATS działa wszystko ok, ale jak chcę zmienić grafikę na najwyższą przed ultra, to wyrzuca mnie do pulpitu, gra działa w tle, ale nie mogę w nią wejść już? Na pewno to nie wina PC bo jest mocarzem sam w sobie :] sterowniki też mam także nie wiem co to jest.
Slonick78 Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 podejrzewam że wrzuca ci jakąś dziwną rozdzielczość... miałem podobnie. Nie używaj paska do ultra tylko ręcznie wszytsko poustawiaj na max
ANTRANS DINKLEBERG Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 Próbowałeś robić uninstall ATS?
Damian92 Posted November 11, 2017 Author Report Posted November 11, 2017 17 hours ago, Slonick78 said: podejrzewam że wrzuca ci jakąś dziwną rozdzielczość... miałem podobnie. Nie używaj paska do ultra tylko ręcznie wszytsko poustawiaj na max Robiłem tak i nic, czy dam mniejszą rozdzielczość, czy taką jak mam ustawioną to samo robi wyrzuca z gry, ikonki nie ma na pasku, a w tle gdzieś jak by działała. Być może przyczyną jest to że to przyczyna wersji, gdyż nie ukrywam jest to pirat, dlatego że chcę przed kupnem przetestować czy warto w rzeczywistości wydać na to hajs, aczkolwiek ets 2 posiadam oryginalny, i wiem że ATS dużo się nie różni ale jednak chciałbym to przed zakupem sprawdzić ;] 16 hours ago, ANTRANS DINKLEBERG said: Próbowałeś robić uninstall ATS? Tak :]
Damian92 Posted November 11, 2017 Author Report Posted November 11, 2017 Zakupiłem grę na steam właśnie, i dalej to samo ;/ przeinstaluję jeszcze sterowniki ale nie powinno być z tym problemu gdyż wszystko działa tylko ten ats wywala przy zmianie grafiki.
Coppekss Posted December 15, 2017 Report Posted December 15, 2017 //Wątek nieaktywny //Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych.
Recommended Posts