G.Karahan Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Merhaba, Yıllardır ETS2 oynamama rağmen foruma üye olma gereği hiç duymamıştım. Fakat internette warez bilgilerden bıktım. ETS2-MP yani offical olarak Türkiye haritası çalışmaları var mı, yok mu? Bu konuda lütfen kesin bilgisi olmayan yanıt vermesin. Şimdiden teşekkürler. Steam: Click
Carrera18 Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Bu mod scs nin hazırlamış olarak sunduğu oyunun üstüne uyarlanır. ek olarak oyunun ana haritasına mudahale etmezler. suana kadar ekledikleri birşey olarak skodaya ihtiyaç duymulmuş. mod dosya boyutunu büyütecek herhangi bir ek şey yapmazlar. saygılarımla, Carrera18 1
ALTUNSOY. Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 (edited) 38 minutes ago, G.Karahan said: Merhaba, Yıllardır ETS2 oynamama rağmen foruma üye olma gereği hiç duymamıştım. Fakat internette warez bilgilerden bıktım. ETS2-MP yani offical olarak Türkiye haritası çalışmaları var mı, yok mu? Bu konuda lütfen kesin bilgisi olmayan yanıt vermesin. Şimdiden teşekkürler. türkiye haritasını bekliyorsan çok beklersin daha öyle bir planları yok scs'nin şuanda yapılmakta olan italya haritası var ve türkiye haritasını yapmaları için bir çok ülke yapmaları lazım burda nereden baksanız 3-4 sene alır o yüzden şuanlık sadece mod olarak türkiye haritası var mp ekibide haritaya karışamadığı için mp takımı bir şey yapamaz scs yapmadığı sürece maalesef Edited November 6, 2017 by ALTUNSOY CPU : AMD Ryzen 5 2600X GPU : MSI Geforce RTX 2060 MOTHERBOARD : ASUS TUF B450-PLUS GAMING MEMORY : ADATA XPG 16GB (2x8GB) 3200Mhz SSD : CORSAIR 120GB 550MB - 500MB SSD : SAMSUNG 250GB 860 550MB - 520MB SSD : ADATA 480GB SU630 520MB - 450MB CASE : Cooler Master MasterBox MB511 PSU : Thermaltake Smart 700W 80+
Guest Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Oyuna eklenebilmesi ihtimali olan yerler için base.scs’nin içindeki bir klasörde Avrupa haritası var bu dosyaları zamanında karıştırmış olanlar bilirler. Oyunun dosyalarına geçenlerde bakınırken bir değişiklik farkettim. Dosyanın boyutu eskisine göre artmıştı. Hemen gerekli programla açıp bakmayı denedim ki bu 2-3 dakika sürdü. Açtığımda güzel bir sürprizle karşılaşmış olmam beklememe değdi. Bu haritada eskiden bizim ülkemiz ve KKTC yoktu ancak ülkemiz ve KKTC tamamen olmasa da eklenmiş. Alıntı=WORLD OF TRUCKS TR
TUNANKA Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Merhaba @G.Karahan; Multiplayer resmi olmayan bir eklentidir. Scs Software ise simulasyon oyununu Avrupa bazlı çıkarttı. Şu anlık durumu göz alırsak Türkiye'nin gelmesi maalesef ki mümkün durmamaktadır. İyi Forumlar. Saygılarımla, EXCLUSIVE OFFICIAL PROFILE
HamitCanKilic Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Merhaba @G.Karahan İlk öncelikle Türkiye Map'ı vb gibi şeyleri bu forumda istemen bir fayda etmeyecek çünkü oyunun sahibi SCS Software'dir. TruckersMP sadece multiplayer modudur. Gelelim ana konumuz oyuna Türkiye Haritası gelecek mi? Gelmeyecek mi? Ben bu sorunun cevabını 1 Nisan'da aldığımı düşünüyorum. Bu konuyu SCS Forum'a açtım ancak Türkiye'nin 'Avrupa' ülkesi olmadığını söylediler. Türkiye'de sadece ''Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne ve İstanbul'un bazı ilçeleri'' Avrupa Kıt'asında yer almaktadır. Foruma açtığım konuyu incelersen biraz daha detaylı cevaplar ve başka kişilerinde görüşlerini okuyabilirsin. https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=233915 Umarım sorunun cevabını vermişimdir. İyi Forumlar..
G.Karahan Posted November 7, 2017 Author Posted November 7, 2017 Öncelikle ilgi ve merak giderici tüm yanıtlarınız için teşekkürler. Cevaplardan anladığım kadarıyla kimine göre mümkün, kimine göre değil. Verilen yanıtlar üzerine benim şahsi fikrim önce Bulgaristan veya Yunanistan'ın eklenmesi gerekiyor. Şuan mevcut sınırlara göre tahminim bu şekilde. Bunlardan sonra Türkiye haritası gelebilir ihtimali kaçınılmaz bir umut oluyor. İtalya haritası bu kadar uzun sürüyorsa, Türkiye haritasının sürecini tahmin dáhi edemiyorum. Üstelik oyunun online kitlesinin çoğunluğunu Türk oyuncular oluşturuyor olmasına rağmen bunun gözardı edilmemesi (belkide planlarında mevcut, biz bilmiyoruz) can sıkmıyor değil açıkçası... Steam: Click
emrebenuzunolan Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 9 hours ago, G.Karahan said: Öncelikle ilgi ve merak giderici tüm yanıtlarınız için teşekkürler. Cevaplardan anladığım kadarıyla kimine göre mümkün, kimine göre değil. Verilen yanıtlar üzerine benim şahsi fikrim önce Bulgaristan veya Yunanistan'ın eklenmesi gerekiyor. Şuan mevcut sınırlara göre tahminim bu şekilde. Bunlardan sonra Türkiye haritası gelebilir ihtimali kaçınılmaz bir umut oluyor. İtalya haritası bu kadar uzun sürüyorsa, Türkiye haritasının sürecini tahmin dáhi edemiyorum. Üstelik oyunun online kitlesinin çoğunluğunu Türk oyuncular oluşturuyor olmasına rağmen bunun gözardı edilmemesi (belkide planlarında mevcut, biz bilmiyoruz) can sıkmıyor değil açıkçası... Arkadaşların da dedikleri gibi oyunun "Multiplayer" yani "Online" oynanabilmesi mod olarak yapıldığı için herhangi bir şekilde oyun firmasıyla bağlantısı yok bu yüzden "Multiplayer" oyuncu kitlesi ne kadar çok olursa olsun SCS'nin bunu dikkate alacağını sanmıyorum.
//R8 Power Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Yapılabilir diyorlar.Hatta 1.30 güncellemesinin İtalyanın sağ tarafında Türkiyenin sınırları çıkıyor.Yavaş yavaş geliyor. İyi Forumlar.
Guest Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 @G.Karahan Merhaba Foruma Hoşgeldiniz Yukarıda belirtildiği gibi bir çok ülke haritalarını yapmaları gerekiyor SCS'nin bu yüzden Türkiye haritasını baya bir zamanı var diye düşünüyorum İyi Forumlar BombZ
BlocKing Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Topic is inactive. /locked and moved to Turkish Archive.
Recommended Posts