Prcek203 Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 Dobrý den. Reaguji na toto pravidlo hry: § 2.15 Automobil s návěsem - Je zakázáno připojovat za automobily návěsy. A nebylo by efektivnější tento problém (bug) opravit? Děkuji.
diZZy [CZ] Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 Bug není ani tak možnost připojit návěs za auto, ale auto samotné. Nejedná se totiž o automobil, ale o tahač, který má upravenou fyziku, model ap. A z toho důvodu není možné autu (tahači) zakázat možnost připojení návěsu. Každopádně auto s návěsem je neovladatelné a lehce postihnutelné. A upřímně, už jsem ani dlouho neviděl, že by to někdo na nějakém serveru zkoušel.
Guest Zolandoo Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 On 1. 11. 2017 at 6:36 PM, diZZy [CZ] said: Bug není ani tak možnost připojit návěs za auto, ale auto samotné. Nejedná se totiž o automobil, ale o tahač, který má upravenou fyziku, model ap. A z toho důvodu není možné autu (tahači) zakázat možnost připojení návěsu. Každopádně auto s návěsem je neovladatelné a lehce postihnutelné. A upřímně, už jsem ani dlouho neviděl, že by to někdo na nějakém serveru zkoušel. Zrovna včera jsem takového potkal https://imgur.com/a/cXhnB
diZZy [CZ] Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 Jo, sem tam to někdo zkusí. Ale už to není v takové míře jako kdysi. A příště už ten návěs, kvůli fotce, za to auto nepřipojuj
Guest Zolandoo Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 3 hours ago, diZZy [CZ] said: Jo, sem tam to někdo zkusí. Ale už to není v takové míře jako kdysi. A příště už ten návěs, kvůli fotce, za to auto nepřipojuj Nepřipojoval jsem ho já, zabrzdil jsem týpka abych ho vyfotil adminovy, ale než jsem mu fotku zaslal, borec bych zabanován.
i z m Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 //Locked & moved to Archiv due to inactivity for 14 days.
Recommended Posts