Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nazwa Sugestii: Odkupienie winy

Opis Sugestii: Według mnie powinna być opcja kupienie unbana

np. ban na miesiąc kosztowałby 20 zł euro $  ban na 2 miesiące 50 a ban na 3 miesiąc a perban 100 zł euro $ ale osoby które oszukiwały czyli miały cheaty nie mogą dostać unbana lub po prostu za 200 zł euro $  

Przykładowe obrazki: Nie posiadam.

Dlaczego twoja sugestia a nie inna?: Ponieważ portfel Studia SCS i grupy TruckersMP mógł lepiej się rozwijać. Mam nadzieje że nikt nie poruszał tego wcześniej tematu jeśli tak to przepraszam .

Posted (edited)

można tak powiedzieć ale pamiętam kilka lat temu gdy grało się w minecraft na serwerach to byłą opcja kupienie unbana

Edited by tomek206pl1
Posted

Sugestia jest śmieszna, przemyślałeś to co tutaj napisałeś?

Aodpowiadając na twój przykład:  dla ludzi, którzy posiadają serwerownie minecrafta jest to "kopalnia złota" czyli jest to zrobione na komercje. Tutaj za to liczy się radość z gry.

Dostałeś bana? Musisz ponieść karę za to co zrobiłeś, a nie że "zapłacę i trolluję dalej" Jestem na NIE, tak jak pewnie większość graczy.

Posted

ale gdy stworzy się nowe konto gdy ma się bana na innym to automatycznie po jakimś czasie dostaniesz na tym nowym

a po drugie teraz złota edycja kosztuje 80 zł więc chyba się opłaca bo nie stracisz swojego dorobku

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.