-VOYVODA- Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 Selamlar , hayırlı günler cümleten ben geçenlerde support aracılıgı ile e posta degisimi yapmis idim . Bana verilen yeni sifre akılda kalan bir sifre degildi . Ssakl2od tarzi birsey , Onu degistirmek icin truckermp.com dan degistirmem yeterlimidir ? . Not ( daha once degistirdigim halde sistem yeni sifremi kabul etmemisti yani siteden değişti ama server ekraninda kabul etmemisti) tekrar supportluk bir durum olur mu ? Yoksa ben mi beceremiyorum ? İVECO'S
User_9806 Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 Türkçe karakter kullanmaman gerekiyor, türkçe karakterlermi kullandın acaba, yeni şifrende? Türkçe karakter kullandıysan eğer abi, bu yüzden yeni şifren oyunda kabul olmamış olabilir (Tabi ben böyle düşünüyorum) ingiliz karakterli bir şifre kurmayı denersen belki bu sorunun çözüme kavuşabilir ^ 09325kirmizibasliklikiz gibi 1
Carrera18 Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 abi ayarlara giriyorsun oradan account setting e giriyorsun. en başa eski şuanda kullandıgın sifreni girerek değişikliklerin onaylanması için gerekiyor. oradan e posta adresini de değiştirebiliyorsun, onun altından da şifreni. bunun onaylanması için dediğim gibi üste şuan kullanmakta oldugun şifrenle onay vermen gerekiyor türkçe karakter kullanmanın her hangi bir sorun oluşturacagını düşünmüyorum 1
-VOYVODA- Posted October 21, 2017 Author Report Posted October 21, 2017 Teşekkürler kardesim cevabin icin , belkide ondandir , ama Türkce karakter değildi galiba . Normalde kabul etmesi lazim değil mi ? Bende bi beceriksizlik yok ? @Carrera18 yok onu yapiyorum kardesim sitede sifrem defisiyor , ama oyunu acarkenki sifre gene eskisi kaliyor 1 İVECO'S
Carrera18 Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 şifren değiştiğinde oyunda eski şifreyle mi giriyorsun yani
-VOYVODA- Posted October 21, 2017 Author Report Posted October 21, 2017 @Carrera18 heh aynen kardesim , senkronize olmuyor site ile . Yeni sifreyi girdigimdede kabul etmiyor İVECO'S
BlocKing Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 Tekrardan bilet gönderimi yapın şifre değiştirme talebinde bulun türk supportlar yardımcı olmaya çalışırlar. @Istanbullue
Carrera18 Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 şifreyi forumdan mı değiştiriyorsun web siteden mi
-VOYVODA- Posted October 21, 2017 Author Report Posted October 21, 2017 Websiteden kardesim . Account settings kismindan İVECO'S
Carrera18 Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 ben o işlemi yapmıştım, ancak böyle bir sorunla karsılasmadım, yardımcı olamadım kusura bakma
Istanbullue Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 Merhaba; Bildirimlerinizi Türkçe olarak yazabilirsiniz. Bu adresden Bize Ticket atabilirsiniz http://truckersmp.com/support/
-VOYVODA- Posted October 21, 2017 Author Report Posted October 21, 2017 @BlocKing benim sorunum support ile ilgili degil sanirim . Cunku bana tekrar sifirlama maili gelecek . Ben degistiricem gene olmayacak . Tarayici ile alakalimidirki ? İVECO'S
-VOYVODA- Posted October 21, 2017 Author Report Posted October 21, 2017 Neyse tekrar deneyim ben cok tesekkurler hepinize vaktiniz ve emeginiz icin ^__^ 1 İVECO'S
BlocKing Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 Sen tekrardan bir bilet oluştur tarayıcı değiştir belki olur . Fakat aldığın hatayı bilet yerindeki yere bildir hatayı çözmeye çalışırlar. 1
? [Roya-L] Posted October 31, 2017 Report Posted October 31, 2017 Tekrardan ilk önce TMP sayfasından 'Şifremi Unuttum' yapıp, gelen doğrulama kodu ile tmp sayfasının şifresini değiştirseniz, ekstra olarak steam şifreniz ile aynı şifre yapsanız bir sıkıntı yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. Kendimden örnek vermek gerekirse, steam farklı şifre - tmp sayfası farklı şifre olduğu zaman bende de kabul etmiyor
Istanbullue Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 Merhaba @[SK] - TeR*NOYAN28 sorununuz çözüldümü?
BlocKing Posted November 25, 2017 Report Posted November 25, 2017 Topic is inactive. /locked and moved to Turkish Archive.
Recommended Posts