Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Dostoyewski 

Bu tarz bir motor değişikliği yaparsan ceza almazsın çünkü herhangi bir mod değil kodlamayla yapılan bir motor değişikliği 

Posted

Hayır yasak değil  , fakat 1 ton gıbı modlar kullanırsan speedhackten ban yıyebilirsiniz artık o da yeni kuralın içinde var :) 

Posted
On 06.10.2017 at 7:53 PM, [Pasha Team] Necmettin said:

konu dikkatimi çekti ben de 750 hp modu kullanıyorum ve dorsem orjinal 1 ton çiçek tır kalkış olarak biraz yavaş olsa da max hız 186 inş bu yüzden bi gün ban yemem 

aynen bahsettiğim şey buydu :)

Posted

Oyun içerisinde herhangi bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum bu sebepten ötürü rahat bir şekilde kullanabilirsiniz :) Oyunun izin verdiği modlar haricindeki diğer modlar risk grubu içerisindedir :) 

Posted

Merhabalar, kurallarda 730,750 HP modları ile bir kural bulunmamaktadır ama 0 ton modu artık kurallar arasında ve Ban sebebi olarak bilinir , eğer ki mod kullanmak sonucu speed, cheating ten Ban yerseniz motor HP görülecek şekilde fotoğraf çekip appeal olarak geri dönüş sağlayınız . Oyunun tadını çıkarın :)

Posted

Öncelikle Merhaba,

Oyun Kurallarında 750 HP modu yasaktır diye bir kural bulunmaktadır. Fakat 0 ton modu kurallarda yasak olarak belirtilmiştir.

Kurallardan bir madde;

EN:

The 0 ton trailer mod is not allowed since it looks like speedhack.

TR:

0 tonluk römork moduna speedhacke benzediğinden dolayı izin verilemez.

İyi Oyunlar Dilerim.

Saygılarımla                ;#Hasann´

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.