[ CST ] nokyja SVK Posted October 1, 2017 Report Posted October 1, 2017 Čaute, mám takú otázku predtým, ako ETS šlapalo na ultra v pohode akonáhle som zbadal hráčov s návesmi (módmi) či už s farbami alebo typmi návesov tak mi hrozne klesá FPS, je možné, že to je práve tým?
Alv4s0r Posted October 2, 2017 Report Posted October 2, 2017 Má to stejný efekt jako mají flags, accessories, nebo majáky. Pokud je třeba vykonat činnost navíc, vždy to způsobí lag. Občas (ale je to nepravděpodobné) ti klesne FPS i kvůli přenosové rychlosti netu. HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
[ CST ] nokyja SVK Posted October 2, 2017 Author Report Posted October 2, 2017 Niečo som si vypol, dajú sa vypnúť tie vlajky a tieto ostatné módy aby nepadali FPS? Pokiaľ by som si vybavil rýchlejší internet stabilizovalo by to nejak trošku tie FPS? Ping v hre mám od 69 do 130
Alv4s0r Posted October 2, 2017 Report Posted October 2, 2017 Ano dá se to vypnou, pokud klikneš na tab a takovou tu ikonku nastavení tak se dají vypnout tyto věci je to taková ta ikonka ozubeného kolečka, taktéž je na přihlašovací obrazovce HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
[ CST ] nokyja SVK Posted October 2, 2017 Author Report Posted October 2, 2017 Cez som sa zastavil, trošku pomohlo ale dlho ma zaujíma ako vyriešiť lagy kde je veľa hráčov 30,50,100 hráčov v blízkosti kde mi tiež dosť klesajú fps, je to spôsobené nastavením alebo potrebuje lepší RAM alebo procesor? Alebo je možné aj tým pomalším internetom?
Alv4s0r Posted October 2, 2017 Report Posted October 2, 2017 Pokud je v okolí více než 100 hráčů pak to způsobuje server a né počítač. HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
[ CST ] nokyja SVK Posted October 2, 2017 Author Report Posted October 2, 2017 Ako to mám ďalej riešiť mám nikde napísať na fórum?
Alv4s0r Posted October 2, 2017 Report Posted October 2, 2017 To už nejde dále řešit tolik lidí na jedno místě při tolika možnostech nestíhá 100% server při plném zatížení. HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
diZZy [CZ] Posted October 2, 2017 Report Posted October 2, 2017 Vše lze určitým způsobem řešit. Stačí se vrátit na hlavní stranu a v pravém horní části je tlačítko "Donate". Poslat nějaký finanční obnos a možná, někdy v budoucnu, dojde k restrukturalizaci serveru a zmenšení lagů 1
i z m Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 //Locked & moved to Archiv due to inactivity for 14 days.
Recommended Posts