H&V I kavoweciastko Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 Nazwa Sugestii: Profile w ustawieniach na ekranie głównym Truckers MP Opis Sugestii: Proponuję dodanie możliwości profili (przynajmniej 2 profile) w ustawieniach na ekranie głównym Truckers MP (obrazek poniżej). Dlaczego? Może większość nie widzi w tym sensu, dlatego że grają na własnych komputerach sami, ale są osoby, które z pewnych względów nie mogą grać na osobnych komputerach i mają jeden wspólny. Dałoby to możliwość ustawienia tagów czy innych rzeczy bez ciągłej jej zmiany, jak tylko ktoś inny usiądzie przy grze. Podobnie mam i ja - owszem, mam drugi komputer, ale nie mam możliwości jego podłączenia nigdzie z pewnych względów, a zmiana tagów i wszystkich ustawień po moim partnerze zabiera odrobinę czasu, kiedy to mogłabym już ruszyć w grze. Myślę, że takich osób znalazłoby się więcej. Przykładowe obrazki: Dlaczego twoja sugestia a nie inna?: Profile ułatwią i przyspieszą trochę rozpoczęcie gry. Nie jest to priorytetem, ale zmiana umili korzystanie z MP. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowiek biznesu Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 Bardzo fajna sugestia jestem za. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[EKARD] Kamil01 Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Sugestia bardzo fajna. Popieram ją. Byłoby to duże ułatwienie dla dwóch osób korzystających z jednego komputera. 2 http://ekard-vs.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati216PL Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Raczej ta propozycja przejdzie do odrzuconych ze względu na to że "góra" stwierdzi: "że to jest ułatwienie dla graczy z perm banem" czyli "Double Account" A szkoda edgelogistic.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
pompka500 Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 17 hours ago, mati216PL said: Raczej ta propozycja przejdzie do odrzuconych ze względu na to że "góra" stwierdzi: "że to jest ułatwienie dla graczy z perm banem" czyli "Double Account" A szkoda Możliwe, jednak ja jestem ZA. Czemu mają cierpieć uczciwi gracze przez namiastkę chwastów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I kavoweciastko Posted October 1, 2017 Author Share Posted October 1, 2017 17 hours ago, mati216PL said: Raczej ta propozycja przejdzie do odrzuconych ze względu na to że "góra" stwierdzi: "że to jest ułatwienie dla graczy z perm banem" czyli "Double Account" A szkoda Ale co to ma do bana? ETS jest jeden zainstalowany, ale mamy osobne konta Steam, osobne konta MP, a ban z tego co kojarzę jest na konto MP, a nie na ustawienia? Bo mi chodzi tylko o profile w ustawieniach, żeby tylko można było dostosować grę pod daną osobę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I Patrycja. Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 18 hours ago, mati216PL said: Raczej ta propozycja przejdzie do odrzuconych ze względu na to że "góra" stwierdzi: "że to jest ułatwienie dla graczy z perm banem" czyli "Double Account" A szkoda A jakie to ma znaczenie? Tak czy siak jak maja 2 konta to będą grali. Koleżance chodzi o ustawienia pod tabem czyli - głośności, TAG czy wyświetlanie pierdółek w kabinach. Ja czasem korzystam z komputera Vaiarka i fajnie by było jakby każde z nas mogło mieć własne ustawienia. Jak najbardziej za. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati216PL Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 W sumie macie rację @H&V I kavoweciastko i @H&V I PatrycjaPL 1 edgelogistic.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kargho </pl> Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Bardzo dobra i sensowna propozycja! Nikomu nie zawadzi a wielu osobom ułatwi życie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKERPK [PL] [ENG] Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Sugestia przekazana do deweloperów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] Szmidtex Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Świetna propozycja a co do perm banów to jeżeli i tak ma 2 konta na steamie to nie ma znaczenia, czy dasz kilka profilów w TMP bo to konto dostanie bana +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arco PL/ENG Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Świetny pomysł jak najbardziej. Mogli by to wprowadzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackuu. [POL] Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Jestem za 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] Shadii. Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Również popieram tą sugestię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts