[EuroVill] Lewonier [PL] Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Sieema! Gdzieś przeczytałem że ze zwykłej kierownicy z samochodu da się zrobić kierownicę 900 stopni do ets;a. Czy mógłby ktoś mi opisać jak takie coś zrobić albo dać linka do jakiegoś poradnika? Jeśli napisałem w złym dziale to przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRZYCHU1105 Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Podpinam się również gdyż też o tym gdzieś słyszałem lecz nie wiem czy to opłacalne ,czy nie lepiej będzie kupić gotowca Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 "Zrobić kierownicę", kluczem do sukcesu jest posiadanie już jakiejś kierownicy, która ma obrót min. 900st. typu Logitech DFGT, G25, G27, G29 czy G920. Ponieważ z samej kierownicy (czyli samego koła kierownicy) nie zrobisz nic, a nawet posiadając całą kolumnę kierownicy jest ona bezużyteczna, no chyba że jesteś wysokiej klasy programistą, który umie pisać niskopoziomowo tak aby napisać własne sterowniki itd. Ale wydaje mi się, że nie, więc jedyną opcją jest posiadanie jakiejś kierownicy i po prostu metodą chałupniczą zamienić koło kierownicy na nowe, osobiście innej opcji nie widzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
[EuroVill] Lewonier [PL] Posted August 27, 2017 Author Share Posted August 27, 2017 10 hours ago, WooQash said: "Zrobić kierownicę", kluczem do sukcesu jest posiadanie już jakiejś kierownicy, która ma obrót min. 900st. typu Logitech DFGT, G25, G27, G29 czy G920. Ponieważ z samej kierownicy (czyli samego koła kierownicy) nie zrobisz nic, a nawet posiadając całą kolumnę kierownicy jest ona bezużyteczna, no chyba że jesteś wysokiej klasy programistą, który umie pisać niskopoziomowo tak aby napisać własne sterowniki itd. Ale wydaje mi się, że nie, więc jedyną opcją jest posiadanie jakiejś kierownicy i po prostu metodą chałupniczą zamienić koło kierownicy na nowe, osobiście innej opcji nie widzę Ehhh... Trudno TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
arusf2011 [PL/EN] Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Temat wyczerpany. Zamykam i przenoszę do Archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts