_Pirate Posted August 19, 2017 Report Posted August 19, 2017 Witam ! Ostatnio powróciłem do ets 2 mp, zacząłem grać i okazało się, iż gra nie czyta mojego DLC, tj. High Cargo Pack. Dziwne jest dla mnie to, że kiedyś działało bez problemów, oraz rzecz że widzę ciężarówki graczy z tego DLC. Czy to może być spowodowane tym, że wyszła nowa beta, a multiplayer obsługuje starszą wersję ? Z góry dzięki za odpowiedzi
HaQOfficial Posted August 19, 2017 Report Posted August 19, 2017 Napisz do supportu od WOTa bo dużo osób ma problem z tym że DLC im nie łączy. Beta Tester and Translator Since 2018.03.03
Slonick78 Posted August 19, 2017 Report Posted August 19, 2017 jeśli widzisz ciężarówki graczy z naczepami z tego DLC to gra musi je czytać. Gdyby gra nie czytała tego DLC to nie mógł byś widzieć tych naczep u innych. Jeśli nie pojawiają się w zleceniach zresetuj ekonomię, prześpij się ze dwa trzy razy lub szybka podróż pomiędzy garażami.
Brads331 Posted August 19, 2017 Report Posted August 19, 2017 Najlepszymi osobami, z którymi się kontaktują, są prawdopodobnie SCS, ponieważ grają i wszyscy dlc, ale mam na myśli Truckersmp w tej chwili problemy
Daniellus Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych.
Recommended Posts