[K-T] Kubasuperrrr Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 (edited) Postanowiłem się podzielić moimi zdjęciami w jeszcze większym gronie, niż grupy na fb Zapraszam do oceniania Na pierwszy ogień idą zdjęcia z dzisiejszego konwoju z @H&V I elot360PL Edited October 1, 2017 by kubasuperrrr 1 1
FBTC - Raaphael Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Incredible pictures. He's a good photographer. 1 > Raaphael < Veteran Driver VII
[K-T] Kubasuperrrr Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Parę fotek ze swobodnych wojaży na singlu Gdzieś w Szwecji Tankowanko u wroga W stronę słońca.. ...tam gdzie autostrad nie ma końca! Spoty na granicy Dania - Niemcy.. W Polce też są ładne widoki I znów Szwecja Spotkanie ze spotterem z Malmö! I prezentacja firmowego zestawu
[K-T] Kubasuperrrr Posted August 17, 2017 Author Posted August 17, 2017 Dzisiaj pokażę Wam mój "hamerykansky" zestaw, jak Wam się podoba? Załadunek części samochodowych w San Francisco Złapany niedługo po wyruszeniu w trasę Mini pauza nad oceanem... ... i trochę dłuższa na śniadanko w przydrożnym barze 1
[K-T] Kubasuperrrr Posted August 19, 2017 Author Posted August 19, 2017 Szybka dostawa palet dla znajomego farmera. 1
[K-T] Kubasuperrrr Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 Ostatnia fotka przed wjazdem na trasę Oslo - Bergen... Przejechałem większość trasy, aż na końcu Chińczyk mi na czołówkę Skodą wyleciał... -,- 1
[K-T] Kubasuperrrr Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 Nie ma to jak konwój z braciszkiem 1
Dominikk Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 English - Very nice work. I thought you were doing it through a program and here I see that they are beautiful. Polish - Bardzo dobra robota. Myślałem, że robisz to za pośrednictwem programu i widzę, że są piękne. 1
[K-T] Kubasuperrrr Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 (edited) Przy widoku zachodzącego słońca, zbliżamy się na rozładunek w elektrowni atomowej Brum, brum! On 1.09.2017 at 8:08 PM, [UNB-TranS] Kappa said: English - Very nice work. I thought you were doing it through a program and here I see that they are beautiful. Polish - Bardzo dobra robota. Myślałem, że robisz to za pośrednictwem programu i widzę, że są piękne. Najpierw robię fotkę w grze (czyli ustawiam kadr, pole widzenia itp) a później obrabiam według własnego gustu w innym programie Cieszę się, że się podobają Edited September 4, 2017 by kubasuperrrr 1 1
[K-T] Kubasuperrrr Posted September 5, 2017 Author Posted September 5, 2017 LPG na stację dostarczone, Passat spottera zatankowany "Lepszym Powerem Gamoniu", fotka strzelona, ponad 250 tysięcy zarobione. Tak to można żyć 1
[K-T] Kubasuperrrr Posted September 14, 2017 Author Posted September 14, 2017 Czas zacząć nowy rozdział w świecie transportu... 1
[K-T] Kubasuperrrr Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Zachód słońca uchwycony wraz z moim zestawem przez spottera z Niemiec. A teraz czas się modlić by przelecieć wroga bez kontroli Bardzo Antyempatycznych Gamoni... :V 1
[K-T] Kubasuperrrr Posted September 22, 2017 Author Posted September 22, 2017 Jedna trasa, a złapany przez kilku różnych spotterów Jak Wam się podoba Królowa? 2
[K-T] Kubasuperrrr Posted September 26, 2017 Author Posted September 26, 2017 Nocna dostawa chemikaliów do elektrowni atomowej. Hyhyhy. 1
[K-T] Kubasuperrrr Posted September 30, 2017 Author Posted September 30, 2017 Człowiek ledwo ze szpitala wrócił i już musi zapierdzielać, "bo specjalny ładunek sam się nie zawiezie"... 1
[K-T] Kubasuperrrr Posted September 30, 2017 Author Posted September 30, 2017 Ach te sesje zdjęciowe 1
[K-T] Kubasuperrrr Posted September 30, 2017 Author Posted September 30, 2017 Pauza rzecz święta i nie zostanie pominięta! 1
[K-T] Kubasuperrrr Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 Złapany we Francji. Na dzisiaj koniec... Dobranoc mobile! 3
[K-T] Kubasuperrrr Posted October 2, 2017 Author Posted October 2, 2017 Jak się nie ma co się lubi, to się wozi co dają! 20 ton chemikaliów na pace... Czas zbudować własną bombkę... 2
[K-T] Kubasuperrrr Posted October 2, 2017 Author Posted October 2, 2017 Tacho wzywa do snu, Lepiej nie podpadać mu, Lecz kiedy zgasł już silnik w Scanii, Ukochana rzecze "to tacho jest do bani! Chce jechać i zobaczyć widoki, póki ładna pogoda!" Ja na to mówię, że "w Scanii wielka wygoda, A odpoczynek przyda się każdemu, Więc Kochanie, nie rób problemu, Chodź na chwilę do łóżeczka, I nie wydziwiaj już do tego pudełeczka" Uśmiech maluje się na jej twarzy, Już wiem, że coś ciekawego się wydarzy, Ona już firanki zaciąga i idzie na leżankę, A mi każe odstawić moją lustrzankę, I zamiast zdjęć robić, to do łóżka się położyć, Bo ona zdążyła już pościel rozłożyć... A morał z tego krótki i niektórym znany, Jeśli nie chcesz być jak wszystkie kiermany, Zamiast się upijać, bo nuda Ci doskwiera, Weź w trasę dziewczynę, ona nudę sponiewiera 2
Recommended Posts