Emras Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Tak jak wspomnieli przedmówcy skody wyłącznie dla Adminów to super pomysł. Zrobić WL na skody i po problemie Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] Spat91 Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 ^^ Nie do końca się z Tobą @[KWT-C] Emras kolego zgodzę. W momencie kiedy skody zostały by przeznaczone tylko i wyłącznie na game moderatorów my zwykli gracze nie mieli byśmy możliwości ,,pobawić się" w pilotów Nie każdy użytkownik skody to od razu nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora. Od czasu kiedy powstał ten temat na forum skoda przeszła kilka ulepszeń 1. większa możliwość konfiguracji w/w malowania pilota, pojedynczy ,,kogut", stroboskopy na grillu, podwójne lusterka. 2. Zwiększenie siły hamowania bez konieczności grzebania w plikach gry i 3. Od 25 lipca 2017 została nieco ściszona, aczkolwiek jeszcze trochę developerzy mogli by przyciszyć wersje benzynową jeśli się nie mylę Więc tak już na zakończenie mojej przydługiej wypowiedzi podsumowując skoda TYLKO i wyłącznie dla game moderantów jak dla mnie stanowcze nie Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arag0n Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 On 7/25/2017 at 11:13 AM, pompka500 said: Nazwa Sugestii Przyciszenie scout'ów Opis Sugestii Od wyjścia scouta namnożyło się go na drogach, to zrozumiałe. Jednak dźwięk jaki generuje szczególnie tfsi jest dobijający. W mieście na postoju, bądź w trasie wystarczy taka jedna/dwie osobówki jadące obok i własnych myśli człowiek nie słyszy. Zapewne niektórzy odpiszą - przecież masz suwaki w ustawieniach dźwięku czy na mp. Otóż nie, nie mam nic przeciwko pomrukowi ciężarówek, w porównaniu z dźwiękiem scouta tfsi. który jest dużo głośniejszy. Bardzo trafna sugestia @pompka500. Również jestem za przyciszeniem dźwięków silnika Skody ale wyłącznie z silnikiem TFSI. Wycie tego silnika jest nie znośne i naprawdę uciążliwe dla innych graczy. Jeśli nie wyciszyć to może po prostu dopracować lub zmienić dźwięk tego silnika. Diesel w skodzie pięknie mruczy, aż chce się jeździć, z TFSI można by zrobić to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emras Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 11 hours ago, Spat91 said: ^^ Nie do końca się z Tobą @[KWT-C] Emras kolego zgodzę. W momencie kiedy skody zostały by przeznaczone tylko i wyłącznie na game moderatorów my zwykli gracze nie mieli byśmy możliwości ,,pobawić się" w pilotów Nie każdy użytkownik skody to od razu nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora. Od czasu kiedy powstał ten temat na forum skoda przeszła kilka ulepszeń 1. większa możliwość konfiguracji w/w malowania pilota, pojedynczy ,,kogut", stroboskopy na grillu, podwójne lusterka. 2. Zwiększenie siły hamowania bez konieczności grzebania w plikach gry i 3. Od 25 lipca 2017 została nieco ściszona, aczkolwiek jeszcze trochę developerzy mogli by przyciszyć wersje benzynową jeśli się nie mylę Więc tak już na zakończenie mojej przydługiej wypowiedzi podsumowując skoda TYLKO i wyłącznie dla game moderantów jak dla mnie stanowcze nie Pozdrawiam Masz trochę racji.Lecz w tej kwestii ciężko znaleźć złoty środek, który umożliwiłby uporanie się z problemem kierowców w skodach, a użytkowaniem skody przez wszystkich graczy. Niestety spora rzesza fanów skody bierze ją 4fun i leci nie zważając na innych uczestników drogi bawiąc się w NFS. Szczególnie było to uciążliwe po dodaniu modyfikacji zima na MP. Upalanie sprzęgła na rondzie, co miasto, fidget spinnery na drogach itp. Może i tak radykalna zmiana przyczyniła by się do uporządkowania serwerów niestety krzywdząc normalnych kierowców, którzy potrafią jeździć kosiarką zgodnie z zasadami ruchu drogowego, szanując tym samym innych uczestników na drodze. Myślę, że te argumenty choć trochę cię przekonają . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts