pompka500 Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 (edited) Nazwa Sugestii Przyciszenie scout'ów Opis Sugestii Od wyjścia scouta namnożyło się go na drogach, to zrozumiałe. Jednak dźwięk jaki generuje szczególnie tfsi jest dobijający. W mieście na postoju, bądź w trasie wystarczy taka jedna/dwie osobówki jadące obok i własnych myśli człowiek nie słyszy. Zapewne niektórzy odpiszą - przecież masz suwaki w ustawieniach dźwięku czy na mp. Otóż nie, nie mam nic przeciwko pomrukowi ciężarówek, w porównaniu z dźwiękiem scouta tfsi. który jest dużo głośniejszy. Przykładowe obrazki - Dlaczego twoja sugestia a nie inna? Uważam, że nie tylko ja i znajomi mamy taką opinię, z pewnością poprawiło by to komfort grania. jeżeli sugestia już była, sry szukałem i nie widziałem : Edited July 31, 2017 by pompka500 dodany filmik 8
naxcel ( PL ) ( GB ) Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 +1 Scouta słychać jakby był obok, a znajduje się kilkadziesiąt metrów od nas. Często jest to mylące bo na dobrą sprawę nie wiadomo czy nie schował się nam za naczepą czy tylko gdzieś stoi.
Daniellus Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 Witam @pompka500 Było już to sugerowane na forum głównym. Jednak bardziej gracze sugerowali zmianę dzwięku nie przyciszenie, więc tytuły sugestii bardziej mówiły o tym. Jak jestem na tak, jednak nie jest to jakoś bardzo ważna rzecz. Jeśli bardzo Ci to przeszkadza możesz przyciszyć dźwięki gry w ustawieniach. Mnie akurat bardziej drażni dźwięk klaksonu Scouta, na słuchawkach brzmi jak trąbka od rowerku dla dzieci. Na razie wątpię aby się tym deweloperzy zajmowali, jest dużo nowych aktualizacji gier w planach, ale możliwe że kiedyś będzie to poprawione Oczywiście +1 dla sugestii. Pozdrawiam! Daniellus_PL Forum Moderator
pompka500 Posted July 25, 2017 Author Report Posted July 25, 2017 18 minutes ago, Daniellus_PL said: Jeśli bardzo Ci to przeszkadza możesz przyciszyć dźwięki gry w ustawieniach. Tak jak wspomniałem w pierwszym poście, przyciszanie dźwięków gry mija się z celem. Dla mnie dźwięk silnika scouta jest denerwujący/za głośny, głos silnika ciężarówki pożądany. Na szczęście jest to symulator ciężarówek, których liczebność znacznie przewyższa scouty. Cieszę się, że developerzy mają spore plany związane z mp, nie jest to sugestia na już która musi być - raczej taka przy okazji w wolnej chwili
BoSsik2 Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 Jak dla mnie +1 , scout jest zaglosny i wgl ma denerwujace dzwieki . a nie ma co przyciszac gry bo chce sie sluchac pracy ciezarowki Kind Regards. BoSsik2 How to appeal a ban | Ban Appeal | How to report a user | Report player Help (support system) | Rules | Complaints/feedback | Apply for staff
Wojtek9911 Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 Super pomysł. tak o połowe moglyby byc cichsze
[JT]Rosyjski Elektryk Posted July 26, 2017 Report Posted July 26, 2017 Według mnie powinno zostać tak jak jest. Myślę iż ten "intensywny" dźwięk ostrzega przed możliwym zbliżającym niebezpieczeństwie (gdyż według mnie kierowcy scout są najbardziej podatni na trollowanie innych, wiem na własnym przykładzie reportów) Ja jak jadę i słyszę scout do patrzę od razu w lusterka Nie można też zapominać że pojazdy scout jeżdżą z dużo większą prędkością, a takie "ostrzeżenie" zmusza do zachowania uwagi oraz informuje że zbliża się do nas pojazd z możliwie dużą prędkością 2 REKRUTACJA OTWARTA Strona internetowa System VTC TruckersMP
[RedLine] Kondziur Posted August 13, 2017 Report Posted August 13, 2017 Bardzo dobry pomysł. Raczej nie jest trudne przyciszenie "beznyniaków"
Adrian22-PL Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 Jestem Za tym żeby je trochę przyciszyć i wtedy byłoby ok Kind regards, Adrian22-PL
[PL][Kamil] Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 A i ja jestem za, chociaż ciężko mnie dorwać na serwerach gdzie te szkodniki jeżdżą. Z doświadczenia wiem, że głośno potrafi być, szczególnie gdy się zbierze kilka sztuk, więc na +
Piotrek9494 Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Jestem zdecydowanie za bo jednak skody są strasznie głośne ale też uważam, że można by było poprawić dwie rzeczy a mianowicie pierwsza aby skoda nie paliła tak dużo paliwa, oraz stabilizacje skody i jej hamulce które mają problemy w zatrzymaniu w niejednej sytuacji rozpędzonej skody.
Arco PL/ENG Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 Także jestem za mianowicie jedna z ważniejszych cech zapewne są hamulce ale nie możemy zapomnieć o stabilizacji pojazdu dlatego popieram i jestem za
michalek07 Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 Przyciszenie lub zmiana dzwięku na bardziej realistyczny by było w porządku bo jednak takie głośne chodzenie silnika scout to przesada
Ziemniuś Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 (edited) Według mnie powinni troszkę przyciszyć bo rzeczywiście są za głośno. Spoko pomysł . Edited February 25, 2018 by Ziemniak [PL]
[GTW] .JaNcZaR. Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 No troszkę przyciszyć można Ale syrenki policyjnej są jeszcze gorszę
Guest Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 Lepiej hamulce mu poprawić i fizyke jazdy
elot360PL Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 8 minutes ago, ????????? said: Lepiej hamulce mu poprawić i fizyke jazdy Od tego jest już inny temat w dziale sugestie. 2
Lucek. Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 dzwiek dieselka jest przyjemny natomiast jesli trafi sie obok nas skodziaz z silnikiem benzynowym to krew z uszu sie leje , dzwiek jest strasznie glosny . najlepiej jesli sciszyli by ten dzwiek w jego modzie lub faktycznie zmienili na inny
[GTW] JakubP Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 8 hours ago, [ P & S ] Luk@sz_PL said: dzwiek dieselka jest przyjemny natomiast jesli trafi sie obok nas skodziaz z silnikiem benzynowym to krew z uszu sie leje , dzwiek jest strasznie glosny . najlepiej jesli sciszyli by ten dzwiek w jego modzie lub faktycznie zmienili na inny Zgodzę się z tym w pełni nie da się wytrzymać w szczególności gdy ktoś nie ma zamiaru Cię wyprzedzać i słuchasz katowanja
Wojtek9911 Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 najlepiej jakby scout byl tylko dla adminow
vrobcio Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 Just now, Wojtek9911 said: najlepiej jakby scout byl tylko dla adminow Na EU#3 bodajże tylko admini mogą nimi jeździć A jeżeli chodzi o pomysł to jestem za. Albo przyciszyć istniejący dźwięk albo zmienić na mniej frustrujący+1
Shadii. Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 +1 Pomysł jak najbardziej na tak. Skoda w realu nie brzmi jak Trabant, że aż pół wioski słychać silnik ;P
[GTW] Szmidtex Posted March 22, 2018 Report Posted March 22, 2018 +1 Fakt Skoda nawet na wysokich obrotach nie powinna być głośniejsza niż Scania
SweetyMuffin Posted December 7, 2018 Report Posted December 7, 2018 Z jednej strony dobrze +1, ale z drugiej możemy się przygotować na najgorsze
Recommended Posts