Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ets2 Oyunumda Bir kaç sorun var sorunlar şunlardır çok kötü sorunlar lütfen yardım edin
1.F7 Çektiğimde Oyunum Siyah Ekran Olup Donuyor
2.Garaj Yöneticisinden O Garajı Seçip Hemen Git Deyince Orda Donup Kalıyor
Ne yapabilirim bir düşünceniz varsa lütfen söyleyin

Posted

Selamlar @ulkuerayuslu Belliki Optimizasyon sorunu yaşıyorsunuz,hiçbirşey yapmadan 10&15 dakika beklemek işe yarayabilir.

Posted

@ulkuerayuslu

1- Servise gidip park alanına tırını park ettikten sonra uyu. Oyunun ekranı siyah ekranda donuk gibi kalacak hiçbir şey yapmadan bekle sonra aldığın hata düzelecek.
2- Çok garajın varsa onları silip, işçilerini çıkar. Oynadığın save dosyasından da kaynaklanıyor olabilir.

@Dogukan 20

İngilizce yazmana gerek yok. Burası 'Türkçe Tartışma' bölümü. :) 

Posted

Ekran kartın güncel sürümdemi yada düşük performanslımı? Eğer diğer çözümler olmazsa ekran kartını bir güncellemeyi dene yada oyun dosyaları içinde config.cfg dosyasını silerek bir daha dene. Ekran kartı modelini söylermisin belki kaldırımıyor olabilir. İyi oyunlar dilerim.

Posted

Kardesim ilk once f7 veya garaja gitdiginde ekran siyah ekran olarak kaliyorsa yapman kereken sey 10-15 dk beklemek bendede oluyordu ama ben boyle yaparak cozdum bu cok kiside yasaniyor ve boyle yaprsan bidaha beklemek zorunda kalmarsin 

Posted

Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/config olanı silmen yeterli olay düzelip tekrar başlarsa ya bilgisayarında sorun olabilir ya da oyun yüklenirken hata olmuş olabilir bunun için silip tekrar yüklesen iyi olur

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.