Sakaryali O?uz Posted July 17, 2017 Report Posted July 17, 2017 Herkeze merhabalar. Biliyoruz ki yeni rapor sistemi getirildi. irini rapor ettiğimiz zaman adamın son 1-2 dk sını adminler görebiliyor ancak suç işleyen birini raporladığım zaman oyunda ban yediğini göremiyorum adamın ıd sini alıp takip ettiğim halde banlanmıyor. Tahminimce ya adminler fazla önemsemiyor bu raporları ya da çok yoğunluk olduğu için başa çıkamıyorlar. Ben ets de TruckersMP raporlama sisteminden 7-8 ayda yaklaşık 90 kişiyi banlattım ama resim ile ama video ile. Trollcüler şu oyundan biraz temizlensin diye raporlamaya hiç üşenmem aklıma şöyle bişey geldi yeni rapor sisteminde raporladığımız adamların videosunu bizde görüp kendi imkanlarımız ile video çekip banlanmazsa truckers MP e raporlasak güzel olmaz mı ?
HamitCanKilic Posted July 17, 2017 Report Posted July 17, 2017 Merhaba, Adminlerin herhangi bir ilgilenmemezlik gibi bir durum sergilemesi söz konusu bile olmaz. Admin videoyu izler ve karar verir ceza süresini belirleyerek banlar. Adminler ırk, din, dil ayrımı asla yapmaz. Ayrıca bahsettiğiniz oyun içi report bölümü ise bir oyuncuyu raporladığınız zaman adminin o rapora 10 dakika içinde bakmazsa zaman aşımına uğrar. Önerim video programı ile oyununuzu kayıt edip siteden raporunuzu göndermektir. Saygılarımla, iyi Forumlar, 1
_lhan Baba Posted July 17, 2017 Report Posted July 17, 2017 Yeni sistem mükemmel oldu ama oyunda admin olmayınca veya yeteri sayıda admin olmayınca sistem boşa çıkmış oluyor.
Sakaryali O?uz Posted July 17, 2017 Author Report Posted July 17, 2017 4 hours ago, HamitCanKilic / 24] said: Merhaba, Adminlerin herhangi bir ilgilenmemezlik gibi bir durum sergilemesi söz konusu bile olmaz. Admin videoyu izler ve karar verir ceza süresini belirleyerek banlar. Adminler ırk, din, dil ayrımı asla yapmaz. Ayrıca bahsettiğiniz oyun içi report bölümü ise bir oyuncuyu raporladığınız zaman adminin o rapora 10 dakika içinde bakmazsa zaman aşımına uğrar. Önerim video programı ile oyununuzu kayıt edip siteden raporunuzu göndermektir. Saygılarımla, iyi Forumlar, hmm şu 10 dk muhabbetini bilmiyordum bilgi için teşekkür ederim. Ama dediğim şey yani raporladığımız kişilerlin videosunu biz görebilsek çok iyi olur pcsi orta derecede olanlar daha az sıkıntı çekmiş olur.
HamitCanKilic Posted July 18, 2017 Report Posted July 18, 2017 Bence oyun içinde oyuncuların raporladıkları kişinin videosuna bakmaları oyunu olumsuz etkileyebilir. Her yerde sağda duran tırları bir düşünsene. Kötü bir fikir bu benim düşüncem.
PandaKW Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 Sana söyle söyliyim bir adminin bir videpsuna bak ve saniyede kaç tane report geldiğini gör...
TRYunusBay Posted July 26, 2017 Report Posted July 26, 2017 Adminler De Yunluk var sen KacaKTV yaz yutubeye admin bak bakalım nasıl öyle hemen raporunu cevaplamazlar
ruckheim Posted July 28, 2017 Report Posted July 28, 2017 Yeni Raporlama sistemi oldukça iyi fakat bunu raporları kontrol edecek adminler yetersiz
Savasci1 Posted July 28, 2017 Report Posted July 28, 2017 kesinlikle adminler raporlarla ilgilendirmiyorlar. şu resimdeki sahne 1 saat sürdü ve hiçbir admin raporlara bakmadı eminim ki adamlar hala blockluyorlardır. (not : resim 15 dk önce çekildi)
[TR]Porpoles Posted July 30, 2017 Report Posted July 30, 2017 Aslında sistem çok güzel çalışabilecek potansiyelde ama gerek raporlardaki zaman aşımı gerekse yoğunluk ve bazende online admin sayısının az olması sistemin aksamasına sebep oluyor. İYİ FORUMLAR...
SLAUGHTEER Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 Locked and Turkish Archive due to inactivity. Reporting Player Appeal Your Ban Feedback System Rules
Recommended Posts