[GTW] PolishBandit Posted July 12, 2017 Report Posted July 12, 2017 Witam wszystkich forumowiczów. Zajmuje się tworzeniem tachografów dla firm (systemy VTC - zarządzanie wirtualną firmą). Szukasz własnego systemu oddawania tras dla swojej firmy? Wszystko do dogadania, zainteresowani proszeni są o napisanie do mnie wiadomości prywatnej żeby dowiedzieć się więcej na ten temat. Tworzyłem systemy zarządzania firmą dla 3 wirtualnych spedycji, grafiki dla wielu osób i każdy jest zadowolony :) Przykładowy wygląd interfejsu oddawania zleceń: 1 3
[SpediStar] Shaq Posted July 12, 2017 Report Posted July 12, 2017 Polecam Bandyte jak i jego tachograf. Jestem szefem firmy SpediStar, jak rowniez jestesmy pierwsza firma ktora miala tachograf od Bandyty jestem ja jak i kierowcy bardzo zadowoleni. Prosty, szybki i ladny graficznie tacho ktory nam ulatwia zycie w oddawaniu tras. Polecam tego Pana jak i jego dzielo (tacho i grafika) bo ma chlopak talent. Wiecej info jakby ktos chcial to piszcie priva. Jeszcze raz POLECAM i pozdrawiam. Shaq -SpediStar. #SpediStar #Shaq #tachograf 2
[SpediStar] Pitbull Posted July 12, 2017 Report Posted July 12, 2017 Bardzo profesjonalnie wykonane i dopieszczone do każdych detali. Zawsze dotrzymuje słowa i wyrabia się na czas. Ogólnie polecam usługi tego pana. 3
[GTW] JakubP Posted July 12, 2017 Report Posted July 12, 2017 2 minutes ago, [SpediStar] Shaq said: Polecam Bandyte jak i jego tachograf. Jestem szefem firmy SpediStar, jak rowniez jestesmy pierwsza firma ktora miala tachograf od Bandyty jestem ja jak i kierowcy bardzo zadowoleni. Prosty, szybki i ladny graficznie tacho ktory nam ulatwia zycie w oddawaniu tras. Polecam tego Pana jak i jego dzielo (tacho i grafika) bo ma chlopak talent. Wiecej info jakby ktos chcial to piszcie priva. Jeszcze raz POLECAM i pozdrawiam. Shaq -SpediStar. #SpediStar #Shaq #tachograf Zgadzam się z opinią świetnie zrobiony tachograf działający już długi czas bez żadnych zarzutów. Krótko mówiąc POLECAM dla każdego pracę @[SpediStar] PolishBandit JakubP \\ SpediStar 2
[RedLine] Kondziur Posted August 17, 2017 Report Posted August 17, 2017 Bardzo fajnie się prezentuje, wygląda profesjonalnie.
kuba64451 Posted October 8, 2017 Report Posted October 8, 2017 Wygląda super, warto się zainteresować
MajorKowallsky Posted November 16, 2017 Report Posted November 16, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum. W internecie nie ma ludzi starszych i młodszych, W internecie są ludzie głupsi i mądrzejsi Retired Team Member since 01.02.2020 WarMaz
Recommended Posts