ProXy Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 (edited) Câteva cuvinte despre compania noastra.... [RO] Express este o companie virtuala, fondată in 15/06/2014 de Dorel, ProXy si Paul1803 In mod concomitent sa infiintat si forumul ETS2.RO pentru a aduce laolaltă jucători care se bucură de acest joc împreună în pace si bună dispoziție fara a crea discutii in contradictoriu. La noi fiecare sofer dispune de propriul sau camion care il poate personaliza dupa alegerea lui. Noi folosim diverse suporturi pentru a gestiona echipa: - Un forum unde postam noutatile, pozele si discutiile libere. - O foaie de parcurs detaliata la sfârșitul unei curse. Acest lucru ne permite să păstram statisticile soferilor din firma, ei pot fi evaluati dupa urmatoarele criterii: Incasari, Experienta, Km parcursi, Greutate sau Consum de combustibil. stats - O adresa de Team Speak unde putem discuta zilnic si de a organiza cursele firmei. Câteva cuvinte despre recrutare Cautam persoane serioase si mature. În ceea ce privește vârsta, minimul necesar este de cei 7 ani de acasa ! Asteptarile firmei sunt de a avea un comportament corect fata de jucatori si membrii aferenti. Forum: Link Facebook: Link YouTube: Link Grupa Steam: Ets2.Ro & [RO] Express Ts: Official Server ts.ets2.ro [ RO Express ] organizeaza un convoy principal in fiecare zi pentru a-i multumii pe toti soferii participanti. Destinatiile si camioanele vor fii diferite la fiecare cursa. Ora 20:00 Pe timp de zi cursele se organizeaza si se stabilesc la alegere intre soferii firmei care sunt zilnic pe Ts. Edited December 3, 2017 by ProXy 10 Team : [RO] Express
*MΛŠTΣR4ŁİFΣ* ;x Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Compania este chiar ok, colegii sunt simpatici si cu simtul umorului. Este una dintre cele mai bune firme virtuale de transport din Euro Truck. 2 I'm a and I play ETS2 Multiplayer since May 17th 2014. See you on the road! ♣※^
Mitza21 Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Este una dintre cele mai buna firme virtuale, colegi simpatici si cu simtul umorului. 1
GEORGINHO Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 FIRMA ESTE CEA MAI BUNA BRAVO SI SA CONTINUATI TOT ASA ! 1
Cristi BOM Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Cea mai buna firma din Romania colegi mereu activi si prezenti pentru a da o mana de ajutor si mult simt al umorului !!!
Berebi Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Imi place firma pentru ca sunt persoane de incredere si si mai ales e facuta pentru a cunoaste multe persoane si in special pentru a te distra.
Azteca Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Firma okey. Colegi cu simtul umorului si foarte multe convoaie. Gasesti tot timpul pe cineva online pe teamspeak cu care sa faci o cursa sau sa discuti.
CruciatuL Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Va asteptam cu mic cu mare, sa facem o firma cat mai mare, in care sa va distrati cat mai mult impreuna cu noi si cu ai vostri amici. Ne vedem aici ts.ets2.ro Respect ! 1
CristianS Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 O firma si chiar comunitate in care daca sunteti oameni, suntem oameni si asa ajungem sa fim si mai cunoscuti si mai buni decat suntem acum. Daca cautati o firma si comunitate serioasa la nivelul mentalitatii ma refer, pentru ca si noi mai glumim unii cu altii si ne simtim bine, va asteptam sa veniti la noi.
sorin suceveanu Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Va asteptam pe toti sa va alaturati acestei firme virtuale , alaturi de jucatori profesionisti si oameni cu caracter.
marius15g Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Mai nou firma RO Express are canal pe ts3.ets2mp.com ! 1
Berebi Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 E cea mai buna firma si cea mai de treaba din toata Romania asta toata! 1
SunnyBoy Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Probabil cea mai buna firma din Romania. Prima si ultima firma ets2 din cariera mea
GabrielMitu Posted May 12, 2015 Report Posted May 12, 2015 O firma virtuala din Romania care si-a facut o imagine foarte buna pe multiplayer! Toti colegii sunt de treaba si foarte primitori, veniti cu incredere aici! Traiasca [RO] Express!
GabrielMitu Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 In aceasta seara la 22:00 - 02/08/2015 vom organiza un convoy pe ets2c.com pentru a ne strange cat mai multi playeri cu experienta si cu niste cunostine minime in acest joc, nu vrem sa o luam in bataie de joc, daca cineva vine cu intentia de a strica, va primii report si ban pentru ca vom avea un admin care va supraveghea convoyul in transmisie live de pe steam! Participa la convoy!
John [RO] Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 As fi participat, daca s-ar fi anuntat mai din timp. Sper sa fi iesit bine , astept videoclipul Doing the Multiplayer Hardcore Challenge on the Europe #2 Server - Currently level 15
GabrielMitu Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 Nu am filmat pentru ca playerii care nu fac parte din nici o firma sunt pe langa acest joc... Firmele care si-au facut un renume pe multiplayer se stiu... nu sunt multe...
SilviuSlv Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Am facut si eu o cerere la voi pe forum si n-am primit niciun raspuns 1
GabrielMitu Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Am facut si eu o cerere la voi pe forum si n-am primit niciun raspuns Intra pe adresa de teamspeak: ts3.ets2mp.com la sectiunea VTC, canalul Nr. 06 ๑۩۞۩๑ Romania Express ๑۩۞۩๑ si vorbim acolo...
John [RO] Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Silviuleee , vezi ca ai primit raspuns 1 Doing the Multiplayer Hardcore Challenge on the Europe #2 Server - Currently level 15
GabrielMitu Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Silviuleee , vezi ca ai primit raspuns A primit..., eu le-am spus moderatorilor despre cerere si am asteptat ceva timp din ziua in care Silviu a scris aici ca nu i s-a raspuns la cerere, raspunzandu-i sa intre pe TS, nu a intrat...
SilviuSlv Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Am avut o perioada aglomarata la servici si n-am mai verificat forumul, multumesc pentru raspuns si daca mai ramane valabila cererea sau trebuie sa fac alta o sa fac , acuma s-au mai linistit apele pe la servici si pot fi mai activ . cu stima,
GabrielMitu Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Am avut o perioada aglomarata la servici si n-am mai verificat forumul, multumesc pentru raspuns si daca mai ramane valabila cererea sau trebuie sa fac alta o sa fac , acuma s-au mai linistit apele pe la servici si pot fi mai activ . cu stima, Faci alta cerere...
Napy Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Firma de nota 10+, colegi de treaba si cu simtul umorului. Fiecare convoy e o placere. 2
Recommended Posts