Get Truckt 420 Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 Witam, mam małe pytanko odnośnie scouta, jeżeli kupię go na MP to będę mógł wejść normalnie na singla? Co się może stać? 1) Będzie wywalać singla. 2)Na singlu nie będzie widać po prostu scouta. 3)Działa singiel, ale po ponownym wejściu na multi nie ma scouta.
1 HaQOfficial Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 Odpowiedź B chyba że będziesz mieć modyfikacje na skode z workshopu. 1 Beta Tester and Translator Since 2018.03.03
0 Get Truckt 420 Posted July 5, 2017 Author Report Posted July 5, 2017 Okej, dzięki wielkie za pomoc EDIT. Znaczy jak na singla wbiję to zmienia mi na scanie r coś tam (bez modów).
0 arusf2011 [PL/EN] Posted July 6, 2017 Report Posted July 6, 2017 Zanim przeniosę wątek, to mały dodatek do wypowiedzi @HaQ. Tutaj masz link do samochodu na Warsztacie Steam. Dlatego jeśli chcesz utrzymać Scouta z MP w SP, wystarczy, że włączysz tego moda i nie stracisz samochodu. Skoro problem został rozwiązany, to oznaczyłem rozwiązanie, zamknąłem wątek i przeniosłem go do Rozwiązanych.
Question
Get Truckt 420
Witam, mam małe pytanko odnośnie scouta, jeżeli kupię go na MP to będę mógł wejść normalnie na singla?
Co się może stać?
1) Będzie wywalać singla.
2)Na singlu nie będzie widać po prostu scouta.
3)Działa singiel, ale po ponownym wejściu na multi nie ma scouta.
3 answers to this question
Recommended Posts