_Królik_ Posted June 24, 2017 Report Posted June 24, 2017 Nick w grze: kuba50x (steam Królik) Wiek 14 Miejsce zamieszkania Jaworzno Sterowanie: Klawiatura+myszka SteamID 64 lub adres do profilu steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198170023615 Staż w grze - ok. 1,5 roku Czy dostałeś kiedykolwiek bana?: Nie (na razie :D) Przedstaw się: Cześć! Nazywam się Kuba.Mam 14 lat.Moje główne zainteresowania to piłka nożna,informatyka oraz gry komputerowe. Jestem aktywnym graczem ETS'a 2 i nie tylko.Gram zawsze kiedy mogę praktycznie i szukam firmy niekoniecznie dużej i z dużymi wymaganiami a jeśli chodzi o km pokonane tygodniowo to zależy czasami mniej czasami więcej ale przeważnie od 1,5k km do 4k km. Inne: Umiem zajmować się grafiką (ale nie na bardzo wysokim poziomie) oraz obróbka dźwięku i filmów i myślę że mógłbym przydać się w firmie i w czyś pomóc Z góry dzięki za odpowiedź!
WhoNext23 Posted June 28, 2017 Report Posted June 28, 2017 Firma Red-Line Cargo zaprasza do firmy. Mamy 19 pracowników. Jesteśmy 77 miejsce na virtualcompany. Oferujemy: - Miłą atmosfere - Pomocny zarząd - Dobrą zabawę (bo o to wkońcu chodzi w grach) Wymagamy: - Aktywność na konwojach - Systematycznej jazdy - Kultury osobistej(na drodze jak i na serwerze teamspeak3) - Wiek 15+( mamy wyjątki) Jeśli jesteś zainteresowany/na przyjściem do firmy zapraszamy do składania podań na forum: www.redlinecargo.cba.pl
Milosz [PL, ENG] Posted June 29, 2017 Report Posted June 29, 2017 Witajcie drogie Misiaczki! Jesteśmy Vfirmą Transportową o nazwie Polscy Patrioci Edycja II, ta firma jest kontynuacją VFirmy Polscy Patrioci, ale na innych zasadach. Oferujemy: - Infolinię telefoniczną czynną w godzinach 9.00 - 17.00 - Własne zestawy - Własną strefę na serwerze TeamSpeak - nie posiadamy progu wiekowego ( każda osoba ma prawo się pokazać) - własny system rozliczeń ( kar, nagród ) Wymagamy: - Znajomość programu TeamSpeak3 - Możliwość posiadania modyfikacji - Jednorazowej dotacji firmy we własnej kwocie.
Daniellus Posted July 10, 2017 Report Posted July 10, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum CV.
Recommended Posts