sKilloWsky Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Zrobiłem wszystko jak należy, normalnie w moim actrossie mogłem jechać do 130km/h na multi, kolega volviakiem zasuwał do 150km/h luźno. Więc tak jak kiedyś postanowiłem sobie zmodyfikować ciągnik. Edytowałem save i wsadziłem silnik z volvo do mojego actrossa vehicle_accessory : _nameless.27a.6fc7.b1b0 { wear: &3b268325 data_path: "/def/vehicle/truck/volvo.fh16_2012/engine/d16g750.sii" Po tej modyfikacji mogę jechać max 115km/h pustym ciągnikiem bez naczepy, na multi jak i na singlu. Co źle zrobiłem? Czy może już te modyfikacje nie działają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 [PL]TJWW_Ogon Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Silnik to moc, a prędkość to przełożenie czyli skrzynia. Więc jak chcesz się pobawić w podkręcanie to jeszcze skrzynie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 elot360PL Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Na twoim miejscu zmieniłbym dodatkowo skrzynię biegów. Być może ta twoja nie jest w stanie wykorzystać pełen potencjał tego silnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sKilloWsky Posted June 13, 2017 Author Share Posted June 13, 2017 Zgadza się Panowie, dodałem skrzynie po tym poście i zapomniałem Wam napisać, że już problem rozwiązany, w każdym bądź razie dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 [C-S] KOZIK Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Problem rozwiązany. Najlepsza odpowiedź oznaczona. Zamykam i przenoszę do Rozwiązanych 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sKilloWsky
Zrobiłem wszystko jak należy, normalnie w moim actrossie mogłem jechać do 130km/h na multi, kolega volviakiem zasuwał do 150km/h luźno.
Więc tak jak kiedyś postanowiłem sobie zmodyfikować ciągnik.
Edytowałem save i wsadziłem silnik z volvo do mojego actrossa
vehicle_accessory : _nameless.27a.6fc7.b1b0 { wear: &3b268325 data_path: "/def/vehicle/truck/volvo.fh16_2012/engine/d16g750.sii"
Po tej modyfikacji mogę jechać max 115km/h pustym ciągnikiem bez naczepy, na multi jak i na singlu.
Co źle zrobiłem? Czy może już te modyfikacje nie działają?
4 answers to this question
Recommended Posts