DesertEagle26 Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 (edited) Desteklenmeyen Oyun Sürümü Tespit Edildi! Merhaba, eğer bu konuyu okuyorsanız, bu sorunu yaşıyorsunuz demektir. Sana yardım etmeye çalışayım. Oyununuzun sürümü multiplayer gereksinimlerini karşılıyor, fakat yine de böyle bir hata ile karşılaşıyorsunuz: Çoğunlukla, oyun klasörünün yanlış belirtilmesinden dolayı bu sorun yaşanır. İşletim sistemini veya steami yeniden yükledikten sonra da olabilir. Her şeyden önce, soruna bunun sebep olduğunundan emin olmalısınız. Bundan emin olmak için, aşağıdakileri yapmalısınız: 1. AŞAMA Steam > Kütüphane > Oyunları açın. Spoiler Euro Truck Simulator 2'ye sağ tıklayın ve özellikleri açın. Spoiler Özellikler penceresi açıldığında YEREL DOSYALAR sekmesine girin ve YEREL DOSYALARA GÖZ AT'ı tıklayın Spoiler Oyun dosyalarını içeren bir klasör açılır. Bu klasörün konumunu not edin. Spoiler 2. AŞAMA Klavyenizden Windows+R tuşları ile "Çalıştır"ı açın. regedit yazıp enterlayın. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TruckersMP konumunu bulun. "InstallLocationETS2" parametre değerini açın. Spoiler Eğer farklılık varsa: 1.Aşamadaki klasörün adresini kopyalayın. "InstallLocationETS2" parametre değerine çift tıklayıp oradaki adres ile değiştirin. Şimdi oyun sürümü multiplayer gereksinimlerini karşıladığı takdirde problem çözülmelidir.Unutmayın, launcher'ı her zaman yönetici olarak çalıştırın. Eğer sorununuzu çözmezse, her zaman destek talebi oluşturabilirsiniz: https://goo.gl/RtNEqx Rehber anlatımı: @[???????] ResTed Türkçe çeviri: @DesertEagle26 Konunun orijinal metni için tıklayın. Edited May 17, 2017 by DesertEagle26 1 TIRCI
HamitCanKilic Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 Paylaşımın için teşekkür ederim. Umarım sorunu yaşayan arkadaşlara çözüm olur. Herkes bu hatayı konu olarak açıyordu.
Atalay [19] Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 Paylaşımın için teşekkürler. Ama oyunu update etsen daha kolay olmaz mıydı ? ßß
DesertEagle26 Posted May 17, 2017 Author Report Posted May 17, 2017 Just now, PartyPancakes said: Paylaşımın için teşekkürler. Ama oyunu update etsen daha kolay olmaz mıydı ? Güzel yorumun için ben teşekkür ederim. Normalde oyunu steamden güncelleyince bu sorun ortadan kalkıyor fakat bazı oyuncuların bilgisayarında bir takım sorunlar oluştuğu için oyunları güncel olsa dahi bu hatayı alıyorlar. Keyifli oyunlar dilerim 1 TIRCI
mrgoodlife Posted June 11, 2017 Report Posted June 11, 2017 steam otomatik güncellemede. pc ye res atmama rağmen 30 mb lık güncellemeyi yüklememiş. elle kontrol edip yapmakta fayda var. dosyaların bütünlüğünü doğrula dediğimde benimki düzelmişti.
ozgurgultekin06 Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 TEŞEKKÜRLER YAPTIM SONUNDA 1
Recommended Posts